4 Nisan 2021 Apple.com Airpods rezaleti
Merhaba sevgili okurlar yazımı diğer sosyal medya hesaplarınızda paylaşırsanız bana çok yardımcı olursunuz . Olayı anlatmaya başlıyorum 2020 yılının Ağustos ayının 8. gününde apple.com.tr'den bir Airpods aldım . Aldığım günden itibaren sağ kulaklık kutu ile temassızlık yapıyor ve şarj olmuyordu bahsettiğim temassızlık olayı sıklıkla başıma geliyordu . Kulaklığı zaten oldukça az kullanıyordum fakat kulaklığı açınca sürekli sağ taraftaki kulaklığın şarjı sıfır , sol taraftaki kulaklığın şarjı yüzde yüz olarak gözüküyordu . Bende Apple ile konuşup garanti ile ilgili yardım almak istedim . Bana şehrimdeki kvk teknik servisine götürmemi söylediler . Kulaklığı götürdüm verdim 1 hafta sonra bana kulaklıkta sorun olmadığını söylediler ben de bu süre zarfında kulaklığın sorunları ile ilgili video ve fotoğraflar topladım sonra kulaklığı tekrar kvk servisine verdim . Yaklaşık 3 gün sonra bana kulaklığı kılıftan çıkaramadıklarını bu sebeple inceleyemediklerini söyleyip geri gönderdiler . Kulaklığı kılıfından çıkararak bir kez daha kvk servisine verdim ve sorunu oradaki teknisyene gösterdim sorunu kabul edip cihazla ilgilenecekleri sorun varsa sorunlu olan kutuyu veya kulaklığı değiştirip geri vereceklerini söylediler . Ben ise zaten yasal olarak hakkım olduğu için değişim değil para iadesi istedim kvk serivisi böyle birşey yapamayacaklarını iade için Apple.com ile görüşmem gerektiğini söyledi . Bu gün Apple destek ile görüştüm ve bana dalga geçer nitelikte iade yapmıyoruz isterseniz tüketici hakem heyetine gidin dediler . Ben ise iade zaten benim yasal hakkım neden iade kabul etmiyorsunuz dedim ve bana tekrar tüketici hakem heyetine gitmem söylendi ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim . Konuyla ilgili dökümanlar :
Airpodsun sorunu ile ilgili (daha fazla resim ve video var fakat interneti kötü olan arkadaşlar daha rahat okusun diye 3 resim koyacağım ) :
Apple destek ile konuşmam :
malloc freeloc realloc la ilgili koddaki hata nerde ?
Floatlarla ilgili birkaç soru
su : yetkilendirme hatasını nasıl çözebilirim ?
|
c dili için örnek programlı ve alıştırmalı kitap önerisi
|
pow ve kesir sorunu
|
Hesap makinesi yapma kodundaki hatam nerede ?
|
else if ile switch case arasındaki farklar nelerdir ?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.309 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Delphi / C++ /Vb