Şimdi Ara

yazıcı..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yazıcımdan çıktı alınmış mı alınmamış mı bilmek istiyorum ...yani yazıcıdan alınan en son 10-20 neyse çıktıyı görebilmem mümkün mü? şimdiden teşekkürler

• Yok böyle birşey. Hem bu merak niye? Bir yerde etkili ve yetkili bir memur musunuz yoksa?
  • hadi yaw böyle bişeyin olmaması çok kötü....merak şundan 3-4 arkadaş aynı evdeyiz ..evde olmadığım zamanlar birileri çıktı almış mı almamış mı merak ediyorum çünkü kağıt sayısında azalma oluyo...
  • Kagıtları hergun sayıp dısarı cıkın ve aksam eve gelince yine sayın Bir de kartuşların seviyesine bakın onda da belli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dussokagi06

Kagıtları hergun sayıp dısarı cıkın ve aksam eve gelince yine sayın Bir de kartuşların seviyesine bakın onda da belli olur.

oooooooooo hiç merak etmemiş olayım daha iyi..... yani kısaca yok değil mi?
  • Yok yok açıklamaya karar verdim. Çünkü kimsenin birbaşkasını aldatması hoşuma gitmez. Yazıcı ve faksları aç. Oradan yazıcının üzerine gel. Sağ tıkla. Özellikjler gelişmiş sekmesinde yazdırılan belgeleri tut sekmesine tıkla. Uygula de ve çık. Akşam gelince yazıcı simgesinin üzerine tıkla bakalım kaç döküman göreceksin...
  • birde xerox yazıcılar için boyle bir program var ama diğer yazıcılarda çalışırmı bilemem
    Auditron Report Tool

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uN3xP3Ct3D -- 7 Mart 2006; 18:12:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı tavsiyesi.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.