Şimdi Ara

yazıcı fotoları kırmızı çıkarıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün gidip parlak foto kağıdı aldım foto çıkarmak için.
    yazıcının markası modeli canon mp 250 series.
    renklisi %20 civarlarında siyah %90 civarlarında kartuş doluluk oranlarına sahip.
    yazıcıdan çıktı aldığımda çoğu yerini kırmızı çıkarıyor.bunun sebebi ne olabilir

az önce bunu çıkardım ve başlangıçta ilk 1cm süper kalite ancak ondan sonra bozuyor ve kırmızı çıkarmaya başlıyor.

• Renkli kartuşundaki kırmızı renk harici renkler daha az olabilir. Ben de Canon Mx340 var ve gecen gün bende de böyle oldu kartuşu doldurdum sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Renkli kartuşundaki kırmızı renk harici renkler daha az olabilir. Ben de Canon Mx340 var ve gecen gün bende de böyle oldu kartuşu doldurdum sorun düzeldi.

hmm anladım hocam, bende doldurayım bakalım.umarım sorun çözülür.teşekkürler
  • Doldurduk tan sonra ilk çıktıyı normal kağıda al derim. Yada test çıktısı al. Genel kartuşları ilk doldurduğunuz da deneme çıktısı alın diyorlar.
  • bende öyle yaptım ve deneme çıktı aldım.sorun çözüldü.

öncedende 1 foto çıkarmıştım oda kırmızı çıkmıştı.

sonra her 2 fotoyuda mürekkebi doldurduktan sonra çıkardım ve sonuç süper

teşekkürler hocam

• Bir şey değil. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

Bu arada öğrendiğim bir şeyi paylaşayım. Bende micron bilişim dolum seti var. Adamlar baya ayrıntılı yazmışlar bu dolum işlerini. Renkli Kartuşu doldururken tüm renklerin bitmesini beklemeyin diyorlar. Renklerden biri bittiğin de mutlaka doldurma işlemi yapın diyorlar. Uzun vadede boş renk bölümü sebebi ile sıkıntı olurmuş kartuş ve makine donanımın da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.