Şimdi Ara

yazıcı kuyruklama hatası ....lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağ dan- yazıcı ekle dediğimde işlem tamamlanamadı diyor
    yazıcı kuyruklama hatası diyor yokmu bunun bir çaresi
    birde ağdan bilgisayar görebiliyorum ama ekleyemiyorum
    workgroup içindeki bilgisayarları nasıl ekliyeceğim.
    lütfen yardım........

• aynısı bende oldu driver ını kaldırıp yeniden yükledim düzeldi.
  • Aynı sorunla ben de karşılaşmıştım ve sürücü yüklesem de hiçbir şey farketmiyordu. Hiçbir yazıyıcı görmüyordu. En sonunda, format atmak zorunda kalmıştım.
    Windows'un CD'si ile hatalı bölümleri tamir ettirmeyi deneyebilirsin (bu konuda daha uzman olanların görüşlerini bekle önce)

Umarım, format atmak zorunda kalmazsın!

Ha bu arada, Donatılar > Komut İstemi hizmetini başlatıp net start yazdığında, bir liste gelecek. Orada "spooler" diye bir şey yazıyor mu?
    Eğer yazıyorsa, sadece sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemen yeterli olur.... kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 14 Nisan 2006; 14:41:14 >
  • bi dk sen çok karışık açmışın sen ağdaki makinalarımı göremiyorsun yoksa onlarmı seni göremiyor eğer sen diğer makineleri görüyorsan yazıcın bulunduğu makineden yazıcı paylaşımını ver yeter
  • bende onları göremiyorum onlarda beni göremiyor
    ağ bağlantısı ekle dediğimde bilgisayarlar görünüyor ama eklemiyor geçersiz klasör diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek_i -- 15 Nisan 2006; 9:23:53 >
  • ağda gorunmese bile calısma gurubu b.sayarlarında gorunmesi yeterlidir..yazıcıyı paylaşıma aç(ağ yazıcılarını tumden kaldırıp)
  • DİĞER BİLGİSAYARLARLA AYNI GROUP İÇİNDE YER AL

GÖREMİYORSAN BİLGİSAYAR ARA DEYİP KARŞINDAKİ BİLGİSAYARIN ADINI YAZIP ARATTIR TABİ YAZICIYIDA PAYLAŞIMA AÇMAYI UNUTMA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1adım Her pc yi aynı çalışma grubu içersine dahil et
    2adım her sistme manuel aip aralığı ver ve Ağ izleyicisi sürücüsünü protokollerde ekle
    3adım ağda bulunan printerları paylaşıma ac
  • sorunu hallettim sayenizde çok teşekür ederim
  • aynı soruna sahip arkadaşlar için kesin çözüm için şu konuda yazılanları yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.