Şimdi Ara

Yazıcı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde samsung ml-2165 tonerli fakat fotokopi falan cekmedigi icin değiştirmeyi düşünüyorum..

acaba bana 200 lira civarlarinda önerebileceginiz fotokopi ve cip i sıfırlanabilen olursa çok iyi olur bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• hocam kusura bakma yeni konu açamamk için misafir oldum.4.sınıf öğrenci için yazıcı tarayıcı fotokopi renkli olursa iyi olur ayda 20 30 adet anca.dolumu fazla masrafı olmayan makina tavsiyesi.

http://www.electroworld.com.tr/p/epson-stylus-sx445w-wifi-cok-fonksiyonlu-lazer-yazici/

http://www.gold.com.tr/hp-1050a-cq198b-all-in-one-yazici_u

şu modeller nasıl dır.

• Canon mx 375 hakkındaki görüşleriniz.ev kullanımı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP LAZERJET PRO m-1212 ?
    Samsung SCX-3405FW ?

Hangisiniz tavsiye edersiniz

bunların tonerlerini resetlemek mümkünmüdür ?

Aylık çıktı ortalamam 200 250 sayfa arasındadir şirket için..

Fax Tarayici olmazsa olmazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRebornI -- 4 Ağustos 2013; 1:05:15 >

• Murekkepli sistemler ben sahsen onermiyorum elbet sikinti cikartiyor cunku. Simdi soyle birşey var samsung chipsiz hale geliyor hp de chipsiz çalışiyor resetlerim derseniz samsung toneri hp tonerine gore daha iyi ve sagkam samsung tavsiye ediyorum brn sahsen kullanima gore birde tonercisine gore degisir tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar uplayım dedim.

Acaba yazıcı'nın çip'i için bana yardımcı olabilirmisiniz aldıktan sonra ?

Toneri Sıfırlanabilen yazıcı önerebilirmisiniz faks ve fotokopili olursa çok sevinirim fiyat en düşük ne kadar oluyorsa piyasası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRebornI -- 16 Eylül 2013; 21:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netpolicer2

Murekkepli sistemler ben sahsen onermiyorum elbet sikinti cikartiyor cunku. Simdi soyle birşey var samsung chipsiz hale geliyor hp de chipsiz çalışiyor resetlerim derseniz samsung toneri hp tonerine gore daha iyi ve sagkam samsung tavsiye ediyorum brn sahsen kullanima gore birde tonercisine gore degisir tabi..

Kaç yıl geçti halen piyasa da varlar demek ki talep var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tonerci dostlar insanların düz kağıda döküman baskısından başka bir baskı türüne ihtiyaç duymadıklarını düşünmek isteselerde vaziyet bu değil. fotocusu var, ozalitçisi var, plottercısı var, transfer baskıcısı var, canvasçısı var, küçük çaplı işleri için kuşe baskısı yapan matbaacısı var, renkli baskı için küçük çaplı bir servet ödemek istemeyen ev kullanıcısı var, evinde foto basmak gibi bir hobi edinen kullanıcı var. Var oğlu var bence bu durumu görmezden gelmek yerine bu potansiyeli değerlendirmeleri gerek. evet toner dolumuyla muadiliyle falan karlı güzel iş (olsa gerek) ama piyasa bundan ibaret değil.
  • Bende yeni yazıcı almayı düşünüyorum. Basit ev tipi kullanım için.
    Yani;
    zaman zaman fotoğraf basarım (ki bazen 20-30 foto olabiliyor), doküman basarım.
    Ders notlarını, sınav giriş bilgilerini v.s. falan da basarım.
    Fotokopi ihtiyacım olur yine zaman zaman ve biraz sık bir şekilde tarayıcı lazım oluyor. (Şimdilik telefon ile idare ediyorum tarayıcı yerine)

Bu sebeple "Yazıcı önerileri" diye bir başlık görünce daldım içeriye amma ve lakin bir tane öneri yok.
    Tonerli diye bahsi geçen lazer yazıcıdır, Kartuşlu ya da mürekkepli de inkjet olsa gerek diye düşünüyorum.
    S/B, Renkli, Fotokopi, Tarayıcı özellikli uygun fiyatlı bir lazer yazıcı bulmak zordur gibi geliyor bana.
    Bir de bana bildiğimiz klasik kartuşlu inkjet ile lazerin arasında, ev kullanıcısını etkileyecek ne fark var ki? açıklarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.