Şimdi Ara

Yazıcı samsung ML-1610 çıktı vermiyor ama cok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazıcım cikti vermiyor. Vermemesine ragmen üstten kağıdın çıktı yerin kapağını acıyorum turuncu silindir seklinde bisey var ona el değmiyor cok ısınıyor. Sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neu84 -- 10 Mayıs 2015; 20:40:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Drum ve toner yerine tam oturduğundan emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Drum ve toner yerine tam oturduğundan emin misin?

Evet hepsini iyice oturttuğuma eminim. Bu turuncu şeyi elimle çevirmeye çalıştım hiç dönmüyor. Acaba o sıkışmış olabilir mi? Yoksa bu şekilde hiç oynamaması mı lazım çıktı alınmadığı sürece?

• quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Evet hepsini iyice oturttuğuma eminim. Bu turuncu şeyi elimle çevirmeye çalıştım hiç dönmüyor. Acaba o sıkışmış olabilir mi? Yoksa bu şekilde hiç oynamaması mı lazım çıktı alınmadığı sürece?

Samsung ML 1610 care diye arama yap istersen. Uzun zaman toza maruz kaldıysa ve kullanılmadıysa tozdan dolayı da çalışmıyor olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neu84

quote:

Samsung ML 1610 care diye arama yap istersen. Uzun zaman toza maruz kaldıysa ve kullanılmadıysa tozdan dolayı da çalışmıyor olabilir.

Teşekkür ederim araştırıyorum, adını bile bilmiyordum o şeyin :) Tonerini 1 ay kadar önce doldurdum ve fazla da kullanmadım, acaba dolduran yer az koymuşta toner tozu bitmiş olabilir mi sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.