Şimdi Ara

Yazıcı Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde EPSON TM-T88IV Thermal Pos Yazıcısı Var PC me LPT Portu İle Bağlı Bunu Fiş Yazdırmak İçin Sistemime Bağladım Fakat Yazıcının Ufak Bi Sorunu Çıktı Fişi Yazdır Komutunu Verdikten 3 yada 4 saniye sonra Basması Benim İçin Büyük Bir Zaman Kaybı Bunu 2-3 aynı model yazıcıdada denedim sıkıntı aynı şekilde devam etmekte acaba bunun için parlak bi fikri yada çözüm yolu sağlayabilecek biri varmı ??????????

• kardeşim 3 bin yıllık kabloyla usb kadar hızmı alacanı düşünüyosun heralde yavaş olur bence zaman harcama git başka yazıcı al.siteyide boşa meşgul etme bence.
  • Yazıcı lazer yazıcımı?
  • yazıcının başka portu varsa oradan bağlamayı dene lan usb vs vs
  • yazıcınızın kartusu bitiyor olabilir kartusuna bakın eğer kartusda problem yoksa başka bi girişe takın.
  • Başka bir girişe bağlamayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnd_anger

kardeşim 3 bin yıllık kabloyla usb kadar hızmı alacanı düşünüyosun heralde yavaş olur bence zaman harcama git başka yazıcı al.siteyide boşa meşgul etme bence.

Ağzımı bozmama gerek yok sanırım; e benim akıllı arkadaşım usb yazıcı işimi görse alırım senin akıl vermene ihtiyacım yok. Dediğim gibi bu yazıcı fiş basıyor thermal yazıcı. Senin yaşın kaç ilk önce onu bi söylermisin bana seni ona göre kaale alıcam burda bana saçmalama demişsin ama asıl sen saçmalamışsın bide bu forumun amacını söyleyebilirmisin ? İnsanlar buraya sorunlarını çözmek için sorular sorunlar yazıyorlar senin gibi Süper Zekaları ayıklamak lazım aslında aklın kafan beynin bastımı anladınmı demek istediğim şeyleri ???

Ayrıca Sorunu çözdüm arkadaşlar bağlantı nokalarından çift yönlü yazma desteğini kapatıyorsunuz sorun çözülüyor.

Bu Kendini Akıllı Sanan hnd_anger nickli kullanıcı arkadaşın dediği gibi "3000 yıllık kablo" gayet seri bi şekilde yazıyor yani =) kafası basmadığı için yada muhtemelen kafası iyi olduğundan dolayı bişeyler saçmalamış. Allah insanlara akıl fikir vermiş bunu aklı fikri olan bi insan evladı yazamaz o yüzden kesin kafası fln iidir...

Ve Çözüm Altta Resimde Arkadaşlar...

Yazıcı Sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xandel -- 3 Ekim 2010; 11:26:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı Baskı önizleme sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.