Şimdi Ara

Yazıcı sorunu ( Çözüldü ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

farklı bir xp cd den format denedinmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: habdullah

hocam printerin sadece driverini kur portlarıda kendin ekle o zaman çözülecek
    eheheh aynı şeyi bende yaşamıştım LJ2300 modelinde. ama benim printer network üzereinde çalışıyor..

EWET FULL KURMADIK SADECE DRİVERİNİ KURUP DA DENEDİK AMA NAFİLE
    OLMUYOR
  • arkadaşlar aynı sorun bende oldu XEROX marka m750 yazıcımda yazıyı gönderiyorum olmuyor yazıcı alıyor ama basmıyordu sistemi kurdum usb kablosu değiştirdim yazıcıyı sildim v.s v.s :))) olmadı

YAZICI FABRİKAYA GİTTİ ORADA DAHİ OLMAMIŞ YANİ ANLAYACAĞINIZ YAZICI ÖLMÜŞ :)
  • ne diyelim hocam =)) başka printer de denedim diyince bizde problemi systemde aradık printerde değil
  • arkadaşım aynı problem bende de var. hp all-in-one 1110 model yazıcım var. bi dökümanı yazdır diyosun, sıraya giriyor fakat yazdırmıyor. sonra bilgisayarı tekrar başlattığın anda o dökümanı 2 kere basıyor. bu galiba sp ile ilgili bir problem. çünkü eskiden böyle bir sorun yoktu. sadece xp yüklüyken dene. ayrıca diğer işletim sistemlerinde de sorun yaşamıyorum. sadece xp sp2 yüklüyken bu sorun oluyor. ve çok kişiden duydum aynı sorunu. böyle bi sorun için patch çıkarmamaları da ayrı bir sorun.
  • yok ya benim sorunun aynısı kardeş bende sistemi falan kurdum ne yaptım yazıcıya yaz gidiyor basmıyordu :)) ama lexmark x1190 aldım denedim tak çalıştı sistemde sorun yok yani büyük konuşmayımda ya yazıcı gitmiş yada usb portları yanmıştır..
  • 1)Yazıcının usb portunu doğru yere taktın mı? Hangi usb bağlantı noktası ayarlı?
    Eğer ayarlı usb portundan başkasına taktıysan bu hatayı verir. Yani usb 1 mi usb 2 mi? ya da paralel port mu seçili? doğru yap. Ya da tek tek dene.
    Olmadı:

2) Olmadıysa görev yöneticsinden hp ile başlayan görevleri kapat. "ara" dan "hp" ile başlayan C: de bulunan tüm belgeleri sil. Sonra driveri tekrar yükle..

3) Yazdırdığın sayfayı değiştir. Başka ve temel bir dosya yazdır. wordü aç. başka programdan bişeyler dene. sayfa numaralarına da dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 29 Nisan 2006; 23:59:36 >
  • moruk ben simdi bilgisayarcı olarak sana sole bisi diyim..o bilgisayarın power tusuna yarım saat basılı tut..power tusuna basarken resete on kere basıp bırak.bu yaptıgın hareket power supply de ters tepki yaparak bilgisayarın kendine gelmesini saglıyacaktır diye umit ediyorum.Bunlardan sonrada olmassa power supply i komple sök ve evde ise yaramayan bi buzdolabı varsa arkasındaki resistansı power supplye bagla..bu senin problemini cozecektir..benim elimde bi bilgisayar vardı yazdır ttusuna basınca fifa ya giriyodu.teknik servis olarak bizde bunu cozememistik..yabancı bir siteden bir arkadas benim sana solediklerimi bize soledi bizde uygulamak zorunda kaldık.yazıcının modeli epson r300 dü..Ve inanması guc ise yaradı..hadi bakalımm kolay gelsinn;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilbars_487

moruk ben simdi bilgisayarcı olarak sana sole bisi diyim..o bilgisayarın power tusuna yarım saat basılı tut..power tusuna basarken resete on kere basıp bırak.bu yaptıgın hareket power supply de ters tepki yaparak bilgisayarın kendine gelmesini saglıyacaktır diye umit ediyorum.Bunlardan sonrada olmassa power supply i komple sök ve evde ise yaramayan bi buzdolabı varsa arkasındaki resistansı power supplye bagla..bu senin problemini cozecektir..benim elimde bi bilgisayar vardı yazdır ttusuna basınca fifa ya giriyodu.teknik servis olarak bizde bunu cozememistik..yabancı bir siteden bir arkadas benim sana solediklerimi bize soledi bizde uygulamak zorunda kaldık.yazıcının modeli epson r300 dü..Ve inanması guc ise yaradı..hadi bakalımm kolay gelsinn;)

Ben de bişey söyleyeyim. Git bir yerden kertenkele kuyruğu bul. Onu yarıya kadar dolu olan bir kazana at. sonra kurumuş fare leşinin tozunu üzerine serpiştir. Üstüne balina yağı, erimiş lehim ekleyip. uzun uzun karıştır. kaynamaya başlayınca 4444 kere " el gazal ellezi kabbaru de". su buharşalssın.dipte kalan tozu bilgisayarın ve yazıcının üstüne serpiştir. Bak sorunun nasıl hallolacak. Tılsımlı kelimleri tam oku. yoksa olmaz söylüyim.

• ARKADAŞLAR BENCE DELİNİN BİRİ KUYUYA BİR TAŞ ATMIŞ 40 AKILLI BUNU ÇIKARMAYA UĞRAŞIYOR.... NE BÖYLE BİR SORUN VAR NEDE BU SORUNUN CEVABI SELAMLAR.....
  • YAW ONADAN KOLAY NEVAR

WİN 98 YADA 2000 KURUN CALIŞIR XP DE DİRECTX DRİVERNİZ 9 OLUNCA COOORT EDİYOR SP1 KUCAN ARTIK DENEDE GÖR
  • Bu Sorun Kayseri Firmalarından Sadece Kuşoğlu Bilgisayarda Olabilir :) Nedeni ve Sorunun Çözümü İse O Kadar Çok Kazıkladığı Müşterisi Varki Bu Vatandaşların Adamların AHI TUTUYOR. Kemal Beye Burdan Selamlar :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: neoxmp

Bu Sorun Kayseri Firmalarından Sadece Kuşoğlu Bilgisayarda Olabilir :) Nedeni ve Sorunun Çözümü İse O Kadar Çok Kazıkladığı Müşterisi Varki Bu Vatandaşların Adamların AHI TUTUYOR. Kemal Beye Burdan Selamlar :D

Kayseri'de eğitimi gören bir bilgisayar tutkunu olarak sana katılmamak mümkün değil doğrusu.Ben mikro-plus'tan şaşmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: neoxmp

Bu Sorun Kayseri Firmalarından Sadece Kuşoğlu Bilgisayarda Olabilir :) Nedeni ve Sorunun Çözümü İse O Kadar Çok Kazıkladığı Müşterisi Varki Bu Vatandaşların Adamların AHI TUTUYOR. Kemal Beye Burdan Selamlar :D

keşke kuşoğlu olsaydı ama ne yzıkki kuşoğlu deil
  • YAzıcı ve fakslar klasöründe yazıcı hazır ve varsayılan gözüküyor mu.??
  • Arkadaşım dosya sisteminden kaynaklanabilir veya yazıcının driver ı xp ye uyumlu olmaya bilir. Bunları bi göz ardı edin bence .Bide yazıcı kablosu bazen gevşiyo falan ondan da kaynaklanabiliyo .Bende teknik servis elemanıyım.Böyle bi sorunla hiç karşılaşmadım açıkçası.....
  • ONDAN KOLAY NEVAR BEN BİLGİSAYAR DEHA SIYIM AMA BİLGİSAYARI GÖRMEM LAZIM HER TÜRLÜ SORUNU ÇÖZERİM ONUDA ÇÖZERİM AMA GÖRMEM LAZIM!!!!!! GÖRSEM SANİYEDE ADAM EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kawai* -- 30 Nisan 2006; 19:03:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kawai*

ONDAN KOLAY NEVAR BEN BİLGİSAYAR DEHA SIYIM AMA BİLGİSAYARI GÖRMEM LAZIM HER TÜRLÜ SORUNU ÇÖZERİM ONUDA ÇÖZERİM AMA GÖRMEM LAZIM!!!!!! GÖRSEM SANİYEDE ADAM EDERİM

ilginç...dehası hımmm

• bilgisyarı bi değiştir tamammen bi de öle dene bak kesin olucak...
  • hocam ne yaptın düzeldimi sorun??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.