Şimdi Ara

Yazıcı sorunu ( Çözüldü ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazıcının sigesine sağ tıklayıp özelliklerden kendin port ekle veya bağlantı şekline göre portu tik yap. Bu sorun port ayarları ile ilgili.
  • insanmısınız :D pc man mi ? :D:D
  • Bir fikirde bnden: yazdırmaya çalıştığın dökümanın kalite özelliğini düşür...
  • kardeş bende hp3650 var. aynı sorun benim başıma gelmişti. ancak ben fortmatladım sorun hallolmuştu. bana göre senin sorun usb 1.1 ve usb2.0 ile ilgili. çünkü ben ana kartın cdsini taktıydım. usb2.0 yerlerini falan kurcaladıydım(keşke kurcalamasaydım) ondan sonra yazıdır diyodum tık yok. sanki komut vermemişim gibidi. formatladım düzeldi. ya da servispack2 falan da kurcalamıştım. sana %1000 garanti veririm senin sorunun ya usb ile ilgili ya da servis pack2 ile. yapınca banada bildir haberim olsun. hiç olmasın birşeyler öğrenmiş olurm. Allah(C.C.) kolaylık versin sana kardeş.
  • arakadaşlar hayırlı uğurlu olsun sorun çozüldu bilgisayara ek olarak takılan webcam
    war onu ilk başta taktığımız zaman bilgisayarın usb portlarına zarar veriyo
    bunu şahsen deneedim camerayı takmadığım zaman hiç sorun yok boyle bi saçma bi problem olurmu yaaa
    ne akla nede mantığa sığıyor haa buarada kamerada başka makındede sorunsuz çalişiyorrr....

cevaplayan herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustify -- 2 Mayıs 2006; 22:27:40 >
  • Tam çizgi filimlik m.k...aynıu sorun bendede zuhur etti....heri yazıcı hp 3940 uzun lafın kısası denemediğim yöntem kalmadı....hiç tık yok.görmüyor...kendim eklyorım .yzcı fakslardan yine nafile....
  • vay be masum kılığında bi webcam in yağtığına bak ben olsam kırarım o cam i
  • Böyle webcam düşman başına.
  • Aa aynı problem bendede var, bende deneyeyim
  • usb den çalışan bazı aygıtlar böyle sorun yapabiliyolar ve diğer usb donanımlarınada zarar veriyolar bende hp kullanıyorum buna benzer bir durumla karşılaştım
  • bu sorunun çozulmesi vatana millete hayırlı olsun...
  • 50 milyon ı$ık yılı öncede kalmı$ yav konu
  • sorun yazıcıda imiş kart bozulmuş....connect olamayışımız ondan mış...yani web cam iş değil......
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuiNatioN

50 milyon ı$ık yılı öncede kalmı$ yav konu

akşam akşam Allah ta seni güldürsün
  • valla ben 5. mesaj atanım benim suçum yok
  • gençlik yıllarım aklıma geldi yaw :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.