Şimdi Ara

Yazıcı, tarayıcı, fotokopi önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 100-150 Lira arası yazıcı tarayıcı fotokopi almak istiyorum.
    İstediğim özellikler;
    -Kablosuz bağlantısı, çözünürlük kalitesi yüksek ve kartuş'u ucuz veya dolum yapabileceğim cihazlar önceliğim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

• Tavsiye yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epson sx435 al orjinaller bitmeye yüz tutuncada kolay dolan kartuşlardan alırsın onları doldurur doldurur kullanırsın. bu dolan kartuşlara biraz masraf yapmış gibi görünecek ama sonrasında orta bile değil kısa vadede fazlasıyla kara geçersin. bulabilirsen sx235'te işini görür. çok yeni modelleri var epsonun xp home serisi gibi, bu seriden xp 202 falanda işini görür ama bu yeni makineler için bahsettiğim dolan kartuşlar henüz üretilmedi çok yakında üretilecektir ama. orjinaller bir süre beni idare eder dersen onlarada bir bak

sx435 şurda 129 lira-->http://www.yenicarsim.com/epson-stylus-sx435w-yazici-tarayici-fotwifi/murekkep-puskurtmeli/id/1543493/

vatanda haftasonu kampanyasındada 144 lira--->>http://www.vatanbilgisayar.com/%C4%B0nkjet%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/epson-sx435w-stylus-sx-435-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57917

buda sx435 yada sx235 için kolay dolan kartuşlar ve mürekkepler bu dolum seti aynı zamanda 6 set orjinal kartuş demek yani her bir kartuşu her 6'şar kere doldurabilirsin bu mürekkeple. Kartuşları bir kerelik alıyorsun sonrasında sadece bittikçe mürekkep alman yeterli olacak

http://www.cescesor.com/Kartus-Dolum-Seti,LA_152-2.html/Epson-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti,LA_177-2.html/Epson-T1291-T1294-Uyumlu-CESCESOR-Kartus-Dolum-Seti-Kolay-Dolan-Kartus-Dolabilen-Kartuslari,PR-4089.html

• Yorumunuz için teşekkür ederim. Elektronikle de uğraşıyorum. Baskı devre almak için sadece lazer yazıcı işimi görecek. Bunun içinde tavsiye verirmisiniz?
  • hocam benimde lazerlerle pek işim olmadığı için bilmiyorum doğrusu. Konuyu güncel tut tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır muhakkak ancak 100-150 arası çok fonksiyonlu bir lazer bulabileceğini zannetmiyorum. bütçeyi biraz daha yukarı çıkarmak icap edebilir.
  • Peki teşekkür ederim uygun bi lazer bulamassam yukarıdakileri değerlendiricem teşekkür ederim. :)
  • lazer şart diil.
    aydıngere aldığın çıktının üstüne würt ün bi spreyi var onu sıkarsan
    süper transfer oluyor.
    matbaada görmüştüm ama dını unuttum spreyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ELEKTRONİK DEVRE BASKILARI İÇİN LASER TONERLİ BİR CİHAZI SİZE UYGUN GORUYORUM,

HP 1102 URUN SİZE GORE
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu yazıcıları değerlendiricem.

Birde öğrenmek istediğim bo kartuş dolumu her makineya yapılabiliyormu ?
    Yapılıyorsa ki yapılmasını isterim malüm fiyatlar pahalı, yapılıyorsa kartuş fiyatları ne kadar olur.
    Dolum yapılan cihaz daha makbul galiba. Birde bunlar lazer yazıcı içinde geçerli mi ? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel..
  • Konu güncel...

Doldurulabilir mürekkepli bana mantıklı geliyor. Her seferinde kartuşa para veremem. Doldurmal daha mantıklı geliyor.
    Birde doldurulabilir kartuş haznesimi almam lazım yoksa her hazne doldurulabiliyor mu?
  • CANON PIXMA MX375 Fonksiyonel Yazıcı almaya karar verdim. Bunun kartuşları nasıl doluyor arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? Enjektörle mi?
  • mx375 de dolan kartuş yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.