Bildirim
yazıcı tavsiyesi? Hemen almam lazım
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kartuş fiyatları konusunda bilgim yok fakat. HP kartuşlar dolumda son derece iyi sonuç veriyor. HP'nin All İn One'larından birini tavsiye ederim. -
HP 1215
Kartuşu dert etme. Heryerde 5 YTL ye dolduruyorlar mis gibi... -
hp 1315 de alabilirsin. -
Hp 5510 da alabilirsin.. -
ya bu dolum işi brz yalan gibi Deil mi yoksa Benmi yanlış biliyorum Herkes hp tavisye edio O zmn zaten seçenek tek Hp 1315 -
bence Canon al arkadaş orjinal değilde yan sanayi kartuş kullanırsın hiç bir sorun çıkmaz doldurmalara bir şey olur valla güvenilmez bende o yüzden Canon Pıxma MP110 aldım hiç bir sorunum yok -
quote:
bence Canon al arkadaş orjinal değilde yan sanayi kartuş kullanırsın hiç bir sorun çıkmaz doldurmalara bir şey olur valla güvenilmez bende o yüzden Canon Pıxma MP110 aldım hiç bir sorunum yok
işte bende bu yüzden canon almayı düşünüyom Aslında bende vardı hp ama soğudum bu kartuş olayından dolayı Dolduruyosun 10 kağıda YAlan oluo Akıtıo fln Sevmedim hij Nerden alıosun o yan sanayi kartuşu Bulmak sorun olmazsa bende o modelden alıcam Forumlarda okumuştum senin yazını Ordan sardım bende zaten bu canon'a -
1315 kullanıyorum fiyat performans süper tavsiye ederim -
quote:
1315 kullanıyorum fiyat performans süper tavsiye ederim
kartuş bittiğinde naapmayı düşünüosun Doldurmaysa hiç verimli olmuo Orjinali baya pahalı Bi de sanırım renk kartuşları onda ayrı deil Yani mesela sarı renk bitince hadeeee tüm renkli kartuşu baştan alcaksın Canon ya da mesela lexmark'ta renk kartuşları ayrı ayrı Ama tabi hp'de kalite bakımından iyi -
quote:
Orjinalden alıntı: shawshank
Yani mesela sarı renk bitince hadeeee tüm renkli kartuşu baştan alcaksın Canon ya da mesela lexmark'ta renk kartuşları ayrı ayrı Ama tabi hp'de kalite bakımından iyi
Sürekli fotograf baskısı yapacaksan haklısın. Ama sadece fotograf için HP1215 veya HP1315 almak da pek mantıklı değil. -
quote:
Sürekli fotograf baskısı yapacaksan haklısın. Ama sadece fotograf için HP1215 veya HP1315 almak da pek mantıklı değil.
yok foto baskısı yapmam fasla ama genede neden yok bu özellik hp'de Olmasını isterim yani Güsel bişey Neyse herkese tşkkürler Yarın gitçem ya hp 1315 ya da canon mp110 alıcam Hade hayırlısı -
Bende de var çok memnunum tavsiye ederim,fiyatı da uygun
quote:
Orjinalden alıntı: 2189®
hp 1315 de alabilirsin.
-
hp nin all-in-one serilerini tavsiye ederim.1315 kullanıyorum ve gerçekten memnunum.yanında gelen 19 ml lik küçük siyah kartuş daha bitmedi,en az da 60 sayfa baskı,fotokopi yaptım.daha var.
canon ların kartuşları hp ye göre ucuz görünür ama normalde hp den az gider,küçüktür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F_o_X -- 24 Nisan 2005, 0:06:00 > -
hp veya lexmarks -
arkadaşlar lexmarks 2600 serisi bi yazıcı aldım kurdum herşeyini tmamladım bi word belgesini yazdırmadım.durklatıldı belge bkliyo dio sürekli yrdımlarınız için şimdiden teşekkler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X