Şimdi Ara

Yazıcıdan anlayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir projem için lazer yazıcı ihtiyacım var fakat ofiste bildiğiniz ofis yazıcıları kullanmak dışında bir uzmanlığım ya da tecrübem yok.

İstediğim özellikler kaliteli çıktı almak, yeri geldiğinde fotoğraf ve şeffaf pvc (asetatlı kağıt deniyor sanırım) basabilmek. Bir de toner sorunu yaşayabileceğimi söylemişlerdi fakat bilmediğim için bu sorunu nasıl aşarım, nasıl muadilini bulurum pek bir bilgim yok doğrusu.

Bir de dublex meselesi var, bu dublex basımda nasıl performans alırım? Örneğin bir adet a4 koydum, bu a4'e tarot kartı bastırdım arkalı önlü aynı hizada sorunsuz bu kartı kesebilir miyim? Dublexten bunu mu anlamalıyım? Ya da arkalı önlü bir köşegen bastıracağım, bu köşegen önden de arkadan da çizgileri kesişecek mi? Bunun cevabı çok önemli.

Bu sebeple 3 yazıcı arasında çok arada kaldım, bu kriterlerime göre hangisini neden seçmeliyim?

1. Ricoh P C300W Renkli Lazer Yazıcı
    2. HP W1Y45A Color LaserJet Pro Renkli Lazer Yazıcı M454DW
    3. OKI C332DN Dublex + Network A4 Renkli Laser Yazıcı

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. HP W1Y45A Color LaserJet Pro Renkli Lazer Yazıcı M454DW

bu modelin tonerlerinin muadil çiplisi yok almayın. Çipleri araştırın türkiyede bulamayacaksınız. satılan muadillerin hepsi çipsizdir. orjinaller de 5bin civarı.

• orhanc3lik kullanıcısına yanıt

Hocam cevap için gerçekten çok teşekkürler, 4 gündür alacağım ama çevremde de bu işlerden anlayan biri olmayınca şansa birini seçipte risk almak istemedim. En son dün akşam printer servisinde bir kadın ile tanıştım, printerlardan anlıyor o da sizin dediğinizin aynısını söyledi, ve bu hp marka yurt dışı malıymış yani bir firmanın ithalatı sonucu gelmiş, resmi olarak hp garantili değil bu dedi. Sonuç olarak bu HP yi eledim.

Toner konusundan hiç anlamadığım için size bir de şu ürünü sorabilir miyim eğer biliyorsanız?

trendyol.com
    Xerox Phaser 6510V_DN Lazer Yazıcı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/xerox/phaser-6510v-dn-lazer-yazici-p-2739217

Bir de bu ürünümü listeme aldım, youtubedan yabancı kaynaklı videolarını izledim tabi onlar için her şey güllük gülistanlık ama malum burada toner fiyatı/muadilleri sorunu var.

Bu xerox'un muadilini bulabilir miyim? Dediğiniz gibi çip sorunu yaşar mıyım hp'deki gibi?

Oki ve Xerox arasında kaldım.

Okinin eski bir cihaz olduğunu ve herşeyini bulabileceğimi söyledi kadın ama xerox hakkında bir şey diyemedi.

Gerçekten desteğe ihtiyacım var.

• muadil tonerlerinin fiyatı uygun ama cihaz hakkında bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AutoCad bilen biri bakabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.