Şimdi Ara

Yazıcım niye böyle yazdırıyor.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP D1660 yazıcım var kartuşları kendim doldurdum çıktı alınca niye böyle çubuklu resimler çıkartıyor? Eskiden sorunsuz çıkartıyordu. Kartuş hizalamadan falan mı oluyor bu düzeltmenin bir yolu var mı? Birde 10x15 fotoğraf kağıdı aldım alt tarafında boşluksuz basma imkanım var mı? Şimdiden teşekkürler.

bu sorunun çözümü nedir sizce ? hangi kartuşta sorun var nasıl düzeltebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cassiyer97 -- 28 Nisan 2017; 20:0:59 >

• çercevesiz baska yazıcının bir ozelliğidir. yazıcınız da bu ozellik olmayabilir

kartus nozzle ( puskurtme ucu ) bir kısmı tıkanmıs gibi duruyor. buharla veya nozzle acıcı ile acmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

çercevesiz baska yazıcının bir ozelliğidir. yazıcınız da bu ozellik olmayabilir

kartus nozzle ( puskurtme ucu ) bir kısmı tıkanmıs gibi duruyor. buharla veya nozzle acıcı ile acmayı deneyin.

Sağolun siyah kartuşa yaptım dediğinizi apart ile vakumladım büyük ölçüde azaldı ama hala az da olsa var 2-3 kere daha vakum yapınca sorun kalmaz diye düşünüyorum sağolun tekrardan.

10x15 kenarlı olanı nasıl bastırabilirim yazdır ekranında sadece 10x15 var 10x15(şeritli) var kenarlıksız 10x15(şeritli) var bunlardan hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: cassiyer97

quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

çercevesiz baska yazıcının bir ozelliğidir. yazıcınız da bu ozellik olmayabilir

Sağolun siyah kartuşa yaptım dediğinizi apart ile vakumladım büyük ölçüde azaldı ama hala az da olsa var 2-3 kere daha vakum yapınca sorun kalmaz diye düşünüyorum sağolun tekrardan.

10x15 kenarlı olanı nasıl bastırabilirim yazdır ekranında sadece 10x15 var 10x15(şeritli) var kenarlıksız 10x15(şeritli) var bunlardan hangisi

hocam tek tek hangisi olduguna bakıp deneyim hp kullanmadım. vakum aparatı veya kaynayan çaydanlıga kartusun ucunu tutumak buharla acmak veya acıcı solisyon kullanrak acılabilir. lakin puskurtme ucu bir sure sonra bozulacaktır. kullandıkca o bolge eskiyecek ve bozulacak veya baskı alınmadıgı için tıkanacak. puskurtme ucu cok oldugu için birkaçı bozulsa da fark etmezsiniz. baskı ucu denetim cıktısında gorunur tıkalı bozuk olanlar.

• Denetim çıktısını nasıl alabilirim, hp çözüm merkezinde "Yazıcı kartuşlarını hizalayın" yazıyor denetim çıktısı o olabilir mi onu yazdıydım bugün ince ince çizgiler çıkartıyor görünmeyenleri seçin falan diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı bekliyor ama yazmıyor.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.