Şimdi Ara

yazıcının camı kırıldı (ss var) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

@ultraslan911 :ya o kişi yazıcıya değilde bana vursaydı?
    yumruğu ile öldürmüş be yazıcıyı

yazıcı tavsiyesi olan varmı?
    şöyle 3 sayılı olmayan

harbi hocam yagene ucuz yırtmışsın

bu arada gene bunların 100 ytl altında olanları vardı yanlış hatırlamıosam bulunca linkini atarım

• quote:

Orjinalden alıntı: rubiel

benimde geçen gün durduk yere kartuşlar yok oldu evde yanlız yaşıyorum

Yerlerdeyim
  • fake bu cam parçalarını koymuşsun oraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ Kürşat

fake bu cam parçalarını koymuşsun oraya

yazıcının camı kırıldı (ss var)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DJ Kürşat

fake bu cam parçalarını koymuşsun oraya

aaman be şaka yapmıştım

• hocam heralde yanlış hatırlamışım

http://urun.gittigidiyor.com/HP-PHOTOSMART-C4280-YAZICI-TARAYICI-FOTOKOPI_W0QQidZZ13044971#aciklama

142 ytl imiş fiyatı

yalnız oturduğun yerde media markt varsa bi bak derim baya uygun ürünler oluo ya da acelen yoksa kampanyalarını izle

• Isınmaktan Olabilirmi? Mesela Geceleri Soğuk Olur. Gece Bilgisayarı Kapatıp Sabah Çalıştırdığında Soğuktan Sıcağa Geçeceği İçin Cam Çatlayıp Kırılmış Olabilir. Birisi Kırmadı Diyorsun Aklıma Gelen İlk Şey Bu Oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan911

hocam heralde yanlış hatırlamışım

http://urun.gittigidiyor.com/HP-PHOTOSMART-C4280-YAZICI-TARAYICI-FOTOKOPI_W0QQidZZ13044971#aciklama

142 ytl imiş fiyatı

yalnız oturduğun yerde media markt varsa bi bak derim baya uygun ürünler oluo ya da acelen yoksa kampanyalarını izle

zahmet ettiğin için saol hocam.fakat benim yazıcım o değil.HP PSC 1410.81 ytl ye satılıyor...

genede teşekkürler.kim bilir kipada vardır.
    izmirde yok o mağazadan...
    darty nasıl?yeni açıldı

@KuzuXx:İzmirde yaşıyorum,imkansız sanıyorum böyle bir şey.evet birisi kırmamıştır sanıyordum ama kırmış besbelli.cam un gibi olmuş.kim yaptı o ayrı mesele

• Komşunun oğlu gelmiştir sen evde yokken. O yapmıştır o asıl kulaklarına
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan911

hocam heralde yanlış hatırlamışım

142 ytl imiş fiyatı

zahmet ettiğin için saol hocam.fakat benim yazıcım o değil.HP PSC 1410.81 ytl ye satılıyor...

genede teşekkürler.kim bilir kipada vardır.
    izmirde yok o mağazadan...
    darty nasıl?yeni açıldı

@KuzuXx:İzmirde yaşıyorum,imkansız sanıyorum böyle bir şey.evet birisi kırmamıştır sanıyordum ama kırmış besbelli.cam un gibi olmuş.kim yaptı o ayrı mesele

eyw. hocam ne demek yazıcının o olmadığı biliorum muadili diye dediydim:D

darty içinde bilgim yok

• Ben de sıcaklık yüzünden olabilirdiye düşünüorum, yazıcının benzerini kuzen kullanıyor ama onda böyle bir şey olmadı ayak hizasında olmasına rağmen. Yeni alıcaksan geçenlerde teknosa HP DESKJET F4180 79liraya satıyordu. Bu arada hp toplama merkezini garantisiz ürünün sorununu bulmak için 15$ servis ücreti istedi.
  • nazar nazar
  • HP PSC1510 var, kartuşları içine akmış ama tarayıcı kısmı ve camı sağlam. Eğer gelip alma şansın varsa ve camı sendekine uygunsa ücretsiz verebilirim.
  • hocam eğer toplayabileceğine inanıyosan makinayı dağıt camı sök git bi camcıya aynı ölçülerde bi cam kestir makinayı topla kullanmaya devam et. en fazla 5 tl ye halledersin bu işi.

edit: ordaki camın sadece düz bir zemin ve şeffef olmasından başka hiç bir esprisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 15 Ekim 2008; 9:06:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

nazar nazar

Kedidir kedi
  • Ben yapmadım diyorsun , o zaman küçük kardeşin falan girdi kırdı , yada sen yokken misafir girdi çocuğu falan kırdı..
    Annen temizlik yaparkende kırılmış olabilir..
  • Yazıcın şekildeki gibi kapağı kapalıyken dıştan bir darbe yemiş. Gördüğüm kadarıylada cam bildiğimiz cam. Güzelce kesebilecek bir camcı bulursan yenisiyle değiştir derim.

• Yazıcına süikast düzenlemişler. Git yeni cam al yapacak başka bişi yok bunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

Yaıcıyı yan yatır öyle kullan

Şaka bi yana, tarayıcının sol tarafı sağlam, sanırım A4 kağıt da rahatlıkla sığar oraya, idare edersin işte. (idare edemem Anne repliği aklıma geldi )

onun tamanına ancak sığıyor a4
  • sanki birisi o köşeye yumruk atmış gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.