Şimdi Ara

Yazıcıoğlu iş hanında yasanmıs bir olay SER-COM bilgisayar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecenlerde basıma gelen bir olayı sizinle paylasmak istiyorum. Laptop bilgisayarımın fanı ilk acılısta soguk oldugu icin yavas calısıyor sonra ısındıkca hızlanıyordu. Fakat bir süre önce bu özelliği arıza yaptı ve ısınsada yavas calısmaya basladı bu yuzden asırı ısınma yapıyordu. Bilgisayarımı kadıyköydeki yazıcıoğlu işhanına götüreyim dedim. 3ncü katta vitrininde sadece laptop olan bir dükkan vardı oraya gideyim dedim. Gittim ser-com bilgisayar. Kadına durumu anlattım fanını degistirecegiz bir de cipi var onu degistirecegiz dedi 135 ytl dedi. Ben de iyi tamam dedim. Degistirmeye basladilar 2 kişi ama cehaletle. Bazı parcaları takamadılar sagdan soldan yardım istediler. Baya ugrastılar tekrar toplayabilmek icin. Son bir parca kaldı yarım saat ugrastılar takamadılar. Aksam olmustu dukkanlar yavas yavas kapanıyordu. Asagıdan birini buldular rica ettiler takıver diye asagıya güvenliğin oraya indik biz diger adamla o parcayı takmaya calısırken bu hanımefendi dükkanı kapatıp gitti. Bakın şu hizmete. Taktık parcayı bir calıstırdık bilgisayar calısmıyor. Telefon ettim yarın gel dedi. Benim de oraya gelip gitmem ayrı dert neyse... Ertesi gün gittim sagdan soldan aldıgım bilgilere gore bu kadın daha once cok kişinin canını yakmıs. Dİsinden tırnagından sakınıp kenara cocuklarının bilgisayarı icin para biriktiren insanların burada bazı nedenlerle kavga cıkarttıklarını duydum. Kadınında işten anlamadıgı belli zaten az sonra bunu daha iyi anlarsınız. Bana en üst kattaki kurtaran bilgisayarı tavsiye ettiler. Ser-com dan önce oraya götürdüm. Bi bastık tusa bilgisayar calısıyor ama benim fan arızam aynen devam ediyor fan yavas calısıyor. Ser-com a geri gittim dedim sorun devam ediyor. O beni ilgilendirmez dedi. Bilgisayarında baska arıza vardır dedi. Sen bana fanı degistir dedin ben degistirdim dedi.
    Evet işte cehalet baslıyor. Ben tamirci değilim dedim. Ben arızayı söyledim sen geldin bunlar degisecek dedin bende tamam dedim dedim. Yokdiyo sen fan degisecek dedin diyo. Ya dedim fan sağlammış demekki ya eski fanı tak bana paramı geri iade et ya da bu arızayı gider diyorum. Beni ilgilendirmez diyor. Sonra bana bilgisayarın sorunu neydi diye sordu fanı yavas calısıyor dedim bilgisayarı calıstırdı kulagını fana koydu bu calısıyor dedi. Bende o zaten oyle calısıyordu dedim bana hayır bu hiç çalışmıyordu dedi. Allahım ya sabıııır.
    Ya dedim bak ya eski fanı tak parayı iade et ya da sunu tamir et. Boş boş konustu yine parayı cebe attı ya gerisi boş ona. Tamam bir dolandırıcı. O zaman fatura ver diyorum yok o fiyatlara kdv dahildegil diyor.
    Neyse asıl cehalet geliyor, ben bu bilgisayar fan calısmadıgı icin ısınıyor dedim calıstırdı elini koydu 2 sn sonra hani ısınmıyor dedi. Bu olayı görünce dolandırıldıgımı büsbütün anladm. Biraz sert cıkınca teknik servise soralım dediler ama o da onalrın adamı belli gittim bu bilgisayar calısıyor dedi. 135 ytl icin katil olmaktansa bu olayı bir deneyim olarak kabul ettim ve oradan uzaklastım. Sorun devam ediyor tek fark calınan param. Arkadaslara duyrulur. tam adres surası:

SER-COM BİLGİSAYAR VE TEKNİK SERVİS
    YAZICIOĞLU İŞHANI KAT 3 NO:46

Ben gittim siz gitmeyin. dizüstü tamiri icin kurtaranı tavsiye ediyorlar o da en üst katta yürümesi zor oluyor ama en azından degiyor.

• kardeş büyük geçmiş olsun , keşke önce buraya danışıp sonra karar verseydin..

Degistirmeye basladilar 2 kişi ama cehaletle ben bu olay başladıgı anda oradan uzaklaşırdım yinede daha kalıcı bir zarar gelmedigine şükret..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seventyseven

kardeş büyük geçmiş olsun , keşke önce buraya danışıp sonra karar verseydin..

Degistirmeye basladilar 2 kişi ama cehaletle ben bu olay başladıgı anda oradan uzaklaşırdım yinede daha kalıcı bir zarar gelmedigine şükret..
    şikayet et bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun fan degişimi kolaydır ama kendi diz üstüme göre biliyom sadece fan bölümü sökülüp fan vidası sökülür..neyse bu konuyu modlardan kaldırmamalarını rica ediyorum belli dolandırıcılar bunlar yada işten anlamayan insanlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: baranel

üzüldüm arkadaşım geçmiş olsun fan degişimi kolaydır ama kendi diz üstüme göre biliyom sadece fan bölümü sökülüp fan vidası sökülür..neyse bu konuyu modlardan kaldırmamalarını rica ediyorum belli dolandırıcılar bunlar yada işten anlamayan insanlar...

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun tiplere bak hey Allah'ım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

geçmiş olsun tiplere bak hey Allah'ım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

O bilgisayarcıya tavsiye üzerine mi gittiniz.? Eğer öyle değilse keşke forumdan yardım alsaydınız.Sanırım foruma pek girmiyorsunuz.

Katılım zamanı: 17 Şubat 2007;

Bu zamanda faturasız garantisiz malzeme almak karşı tarafın insanlığına kalıyor oda olmayınca bu tür olaylar kaçınılmaz.

Yinede araştırıp başvurabileceğiniz yerlere danışın derim.Siz paradan belki vazgeçtiniz ama hiç değilse onlara bi ders olsun.(anlamazlar ama)

• quote:

Orijinalden alıntı: alphero11

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu adamların yaptığı resmen hırsızlık. bi an kendimi senin yerine koydum.
    Bu adamlar ne mantıkla laptop tamiri yapıyolar anlamadım.
    Bu arada senin problem sanki yazılımsal gibi ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXx_xXx

Bu adamların yaptığı resmen hırsızlık. bi an kendimi senin yerine koydum.
    Bu adamlar ne mantıkla laptop tamiri yapıyolar anlamadım.
    Bu arada senin problem sanki yazılımsal gibi ama neyse.

Alıntıları Göster
    Bu forumu duyuyordum ama bu kadar fazla ilgilenenin olacagını tahmin edememiştim. Demek ki önce donanım habere bakacagız. Güzelll...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunru

Bu forumu duyuyordum ama bu kadar fazla ilgilenenin olacagını tahmin edememiştim. Demek ki önce donanım habere bakacagız. Güzelll...

Alıntıları Göster
    arkadaş peşini bırakırsan daha çok ürer bunun gibiler.Sana tavsiyem bi yere şikayet et bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunru

Alıntıları Göster
    Kalifiye eleman, kalifiye eleman veeee kalifiye müşteriiiii !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Kalifiye eleman, kalifiye eleman veeee kalifiye müşteriiiii !!!

Alıntıları Göster
    ben olsam tokatlardım o kadını orda135 ytl vermiştin dimi 13 tane 5 tokat yerine geçen tokat atar çıkardım ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: passat1905

ben olsam tokatlardım o kadını orda135 ytl vermiştin dimi 13 tane 5 tokat yerine geçen tokat atar çıkardım ordan

Alıntıları Göster
    öncelikle geçmiş olsun
    arkadaşım verdigin para az bi para degil
    eger tamir formu vs bi belge varsa tüketici haklarını koruma dernegine git şikayet et paranı geri al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

öncelikle geçmiş olsun
    arkadaşım verdigin para az bi para degil
    eger tamir formu vs bi belge varsa tüketici haklarını koruma dernegine git şikayet et paranı geri al derim

Alıntıları Göster
    Fatura istedim fakat KDV dahil degil yok fatura dedi. İşim gereği fazla bir müdahalede bulunamıyorum. Olan olmuş siz dikkat edin yeter. Tokat atmak sonuç getirmez. Fatura olsada bu ülkede bu işe çözüm getirecek bir kurum ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaxxx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yaz arkadaşım adresini yazmışsın sağol. kimse uğramasın bundan sonra oraya. herkes yazsın nerede bir haksızlık var, nerede kötülük var. bu ne düzenbazlık ya. alacan bazukayı güm güm güm
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbariansss

yaz arkadaşım adresini yazmışsın sağol. kimse uğramasın bundan sonra oraya. herkes yazsın nerede bir haksızlık var, nerede kötülük var. bu ne düzenbazlık ya. alacan bazukayı güm güm güm

Alıntıları Göster
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: account

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    oncelikle gecmis olsun
    valla DH ile tanisali 1 yil bile olmadi...burdan cok sey ogrendim ...en kucuk sorunumdan en buyugune kadar ilk once burdaki fikirleri toplayip ona gore hareket ediyorum...herkese cok tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: polo_car16

oncelikle gecmis olsun
    valla DH ile tanisali 1 yil bile olmadi...burdan cok sey ogrendim ...en kucuk sorunumdan en buyugune kadar ilk once burdaki fikirleri toplayip ona gore hareket ediyorum...herkese cok tesekkurler

Alıntıları Göster
    sahtekarlar...nasıl olurda orada hala calısırlar anlamıyorum...bilgisayar iside sonucta beilgi ilgi ve en onemlisi reklam ile olur...bu kadar kotu bir üne sahip bir firma(?) nasıl olurda ayakta kalır???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavun

sahtekarlar...nasıl olurda orada hala calısırlar anlamıyorum...bilgisayar iside sonucta beilgi ilgi ve en onemlisi reklam ile olur...bu kadar kotu bir üne sahip bir firma(?) nasıl olurda ayakta kalır???

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Bu forumu bu yüzden seviyorum herkez birbirine destek oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaqlaaa

Geçmiş olsun. Bu forumu bu yüzden seviyorum herkez birbirine destek oluyor

Alıntıları Göster
    notebook umu söküp takabildiğim için çok mutluyum.
    zaten eminim ki çoğu teknik servisten daha anlıyorum kendi notebookumun dilinden hayatta başkasının içini açmasını izin vermem.
    bu arada geçmiş olsun 135 lira az para değil.sadece fan için benden bu kadar para isteseler anında kaçardım ordan.

• Selamün aleyküm. Hocam zaman geçmiş ama geçmiş olsun demek istedim. Sahibinden.com da satılık laptop ilanı vardı. Firmayı araştırmak istedim ve karşıma sizin şikayet yazısı çıktı. İyiki sizin gibi düşünceli insanlar varda bu insanların gerçek yüzünü öğreniyoruz. Tekrardan geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.