Şimdi Ara

yazıcıyı bilgisayara kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP 1020 laser yazıcıyı sıfır aldım ve bilgisayarıma yüklemeye başladım

birçok yol denedim ama bir türlü yazıcıyı kuramadım

1. bilgisayar açıkken yazıcıyı açtım ve sürücüyü istedi yükledim. (usb portundan ve denetim masasındaki yazıcılar ve fakslar menüsünden kontrol ettim ) tanıyor ama gönderdiğim işlemleri yapmıyor.

2. kurulu olan yazıcıyı tekrar kaldırdım. ve bilgisayarı tekrar başlattım. ilk önce gelen cd ile yükleme yaptım

sonra yazıcıyı bağladım tanıdı ama işlem yine sıkıntı yapıyor.

3. Dedimki yazıcıda problem olmasın gittim başjka bilgisayara kurdum tek yüklemede tıkır tıkır çalıştı

4. herhalde benim xp de bir sıkıntı var. En iyisi format atıp tekrar yükleyeyim. onuda yaptım ama yine aynı hata yı veriyor.

yukarda saydığım tüm uğraşımlarımda bilgisayar donanımsal olarak ve yazılımsal olarak yazıcıyı bilgisayar tanıyor

yazması için gönderdiğim metinleri de iş listesine alıyor. Yazıcının üzerinde ki ikaz ve hazır işikları da yanıyor ama bir türlü belgeleri yazdırmıyor

arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

• yazdır dediğin zaman yukarıda senin yazıcın görünüyordeğil mi?
  • denetim masasından yazıcı ayarlarına gel yazıcının üzerine sağ tıkla bak varsayılan olarak atalımı eğer atalı değilse ata atalıysa yazıcının özelliklerine gel orada ayarları var tam olarak hatırlamıyoprum ama şöyle bir seçenek olması lazım hemen yazdır gibi veya buna benzer bi seçenek onları yap
  • ybsert ve administrik arkadaşlarım dediklerinizi yaptım

ama netice yok
  • CTRL+ALT+DEL ile Görev Yöneticisi'ne girip, listede SPOOLSV.EXE'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.. Yoksa Hizmetler'den Başlat'ın..

Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.