Şimdi Ara

Yazıklar olsun... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
5.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aedan

quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

Bir Galatasaraylı olarak bende senden utandım.Son 2 seneye kadar bütün takımları destekliyordum ama son 2 senedir bu adamlar maçlarında madrid,schalke,arsenal dortmund forması giyip atkı açanlar ve bunu seyredenlerin hoşuna gitmeye başladığından beridir diyorum ki bırak yenilmelerini madara olmalarını istiyorum.hele hele sen kalkmış bir de tescilli şikeci bir takım için bunları söylüyorsun ya git bence fb yi destekle sen Galatasaray bizde kalsın.

Bu zihniyetle aynen devam, basari yakindir

Neyin başarısı birader ?
  • quote:

quote:

quote:

Bir Galatasaraylı olarak bende senden utandım.Son 2 seneye kadar bütün takımları destekliyordum ama son 2 senedir bu adamlar maçlarında madrid,schalke,arsenal dortmund forması giyip atkı açanlar ve bunu seyredenlerin hoşuna gitmeye başladığından beridir diyorum ki bırak yenilmelerini madara olmalarını istiyorum.hele hele sen kalkmış bir de tescilli şikeci bir takım için bunları söylüyorsun ya git bence fb yi destekle sen Galatasaray bizde kalsın.

Neyin başarısı birader ?

Bosver kardesim, anlayan anlardi simdiye kadar, iyi gunler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin başarısı birader ?

Bence şu senin içinde bulunduğun durum pek anlaşılabilmesi kolay bir durum değil zira yıllardır Galatasaray ve Türk futboluna yapmadığı kalmayan,şikeyi haklı görüp Fenerbahçe için yaptım diyen,kendi taraftarına hakaret eden,(başkanından hakaret işitip hoşuna giden,)gerekirse hakem odasına bile girerim diyebilecek kadar cürretkâr bir adamın başkanlığı yaptığı kulübü hala parlatmaya çalışan senin gibi bir Galatasaraylının olması benim anlayamadığım konu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyin başarısı birader ?

Bence şu senin içinde bulunduğun durum pek anlaşılabilmesi kolay bir durum değil zira yıllardır Galatasaray ve Türk futboluna yapmadığı kalmayan,şikeyi haklı görüp Fenerbahçe için yaptım diyen,kendi taraftarına hakaret eden,(başkanından hakaret işitip hoşuna giden,)gerekirse hakem odasına bile girerim diyebilecek kadar cürretkâr bir adamın başkanlığı yaptığı kulübü hala parlatmaya çalışan senin gibi bir Galatasaraylının olması benim anlayamadığım konu.

Hocam ben 30 senedir futbol izliyorum son 5-10 senede kendini bilmez baskanlarin yaptigini kimse yapmadi, icine sictik futbolun...

Eski gunleri gormeyenler bilmeyenler bunu anlamakta zorlanir... Dogaldir.

Ama yine de bu durumu herkese mal edip gidip adamlarin forumunda dalga gecmek, trollemek, bir taraafi ile gulmek bize yakismaz...

Oyle bir taraftar kitlesi var ki kendi galibiyetinden cok rakibin rezil olmasina, maglup olmasina seviniyor

Kendi calisip yukarilara cikacagina rakibi asagi cekmeyi tercih ediyor

Futbolumuzun geldigi duruma bak! Onune gelen yenil geciyor... Ama biz hala mutluyuz keza otekiler yenildi ya sorun yok! Gecelim dalgamizi

Eskiden olsa fenerli sakatlansa yerine galatasarayli giyer formayi oynardi avrupa maclarinda mumkun olsa... Simdi ise hepimiz elinoglunun formasini giyiyor atkisini salliyoruz,

Kusura bakmayin, ben shaktar fenere attikca sevinemiyorum, ohh cevremdekilere nasil laf cakacan diye planlayamiyorum...

• şike yaparak ülke futboluna darbe vurup ülke puanlarını yerlerde gezdirenlere neden tepki göstermiyorsun. yenilmiş te ne olmuş yani , çokta umurumdaydı yani gitsin avrupa liginde toplasınlar puanları
  • Ben bu zihniyette olan herkese tepki gisteriyorum, bu hazimsizlik her takimda var, galatasarayliyim diye kendi forumumda actim... Yoksa bu trollemeler tum takimlarin sorunu

• Kafalar fena olmuş sizde

• çokta umrumda değil şahsen. Ben bir Galatasaraylıyım ve rekabetten dolayı elenmesine üzülmüyorum açıkçası. Ama gidip bir yabancı takımla oynadığında ve gol attığında seviniyordum fakat elenmesine üzülmüyorum. Buradaki çizgiyi geçmeyin ve hadsizlik yapmayın. Kimse siz burada böyle diyorsunuz diye utanmıyor ki şahsen utanmıyorum yani. Zihniyete bak ya.. Rahatça bilgisayar başında inasnları sorgulayın bakalım nereye kadar gidecek bu asosyalliğiniz.
  • shaktar donetsk fener maçını nasıl edepe bağladın asıl sana helal olsun. Shaktar donets fenerı yendı 15 TRILYN Gs nın kasasına gırdı ıcımın yağları erıdı sorun ???????

Senmı benım edebimi srgulucaksın ???
  • Son iki mesaja cevap dahi vermek gereksiz...

Ben bosa ugrasiyorum heryer coluk cocuk dolmus

Daha da son yazisim konuya istediginiz gibi eglenin

• İsteyen feneri destekler isteyen desteklemez sanane arkadaşım utanmayla ne alakası var saygısiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.