Osmanlı'nın davasının peşinde değiller onu kullanıp oy topluyorlar Osmanlı falan işin cilası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazıklar Olsun.Ülke bitti (3. sayfa)
-
-
bu türk calısmaz geyiğide baydı he. türk calısmaz ondan avrupa türk işçi dolu lol. ülkeye yatırım gelmemesinin sebebi sıradan vatandaş değil
-
Entelektüel olarak en büyük birikimi karizmasıyla birleştirebilen kimse onun dediği olsun. Ha tabii ki herkesin söylediklerine de kulak versin, istifade etsin insanların fikirlerinden. Ama en son onun dediği olsun. Ne olacak 90 milyon herkesin istediği mi olacak aynı anda? Şu anki lider, gücünü bu ülkenin gerçek manada iyiliğine kullansa nerede olurduk şu anda? Benim bahsettiğim ideale uygun bir örnek değil kendisi. Yine de iyi oldu diye düşünüyorum, kendi zihniyetini çok büyük ölçüde bitirdi. Eski sistemle güzel bir koalisyon gelsin de şöyle 1 sene 2 sene hükümet kuramasınlar bakalım halk kimi nasıl iktidara getiriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülke çok fena batık halde zaten belki sadece burnumuz kaldı nefes alacak vücudumuzun her yeri bataklığa batmış durumda. Yakında kafamızda batacak ölecez nefes alamayıp. İşte bu kadar kötü durumda TÜRKİYE şuanda. Maaşlar yerinde hatta ''-'' ye düşüyor alım gücü. Asgari ücret 3500tl olsun net olarak 2021 senesinden daha kötü olacak 2022 senesi alım gücü olarak. Örnek olarak venezuella yı gösterebiliriz. Hala malum partiye oy atacaklar oturup kara kara düşünsün ülkenin 30 40 senelik belkide 50 senelik geleceği çalındı. Gençler olarak her şeyin farkındayız... ÜLKE YAŞANMAZ HALE GELDİ ARTIK... UYANIN
-
Bu iktidar kalmaya devam ettiği müddetçe, göreceğimiz günlerin gördüklerimizden daha kötü olacağı uzun süredir tescilli zaten. Sürekli bu tarz konuları görüyorum. Önceden uzun uzun yazardım fakat artık içimden de gelmiyor. Sonuçlarına da bütün ülke komple katlanıyoruz zaten.
-
Bu ülkenin tek çıkış yolu var,
tüm tv programlarını getiricek halka acık şekilde hersey acık acık canlı olarak türkiye olarak şu kadar borcumuz var,sıkıntılarımız sudur budur diye tüm halka canlı olarak aktarılcak
sonrasında biz devlet olarak milletvekilleri cumhurbaskanı su bakan bu bakan olarak maaşlarımız su kadar olucak.
su kadar aracımız satılıcak devlet kasasına girecek,ucaklar sunlar bunlar
bizlerde halk olarak elimizden geleni yapıcaz
çiftciye destek verilicek üretim hızlanıcak
üretim yapıcaz işde o zaman tüm türkiye olarak bişiler olabilir.baska türlü ileriye gidemeyiz.
-
ülkeye elin gavurları ekonomik saldırı yapıyor bizim millet kendi ülkesini suçluyor çok zekisiniz
dolar euro 10 tl 11 tl dediklerinde koşup alır kabullenirseniz size o fiyattan satarlar
anlayın artık bu ülke bu salgında en büyük ilerlemeyi yapan ülke ancak siz aldatılmış gençler hala kendi ülkenizi suçluyorsunuz
tl alın her şeye zam yapıp durmayın geçer akıl başta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X