Şimdi Ara

Yazil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kursa yazıldım imzaladık bile internette kotu Yorumları okudum ama tek şansım buydu o yuzden yazıldım. Size soracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazılmışın bi kere bize sorsan ne olacak ? nereye yazıldın kaç para ne ögreneceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

yazılmışın bi kere bize sorsan ne olacak ? nereye yazıldın kaç para ne ögreneceksin ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102813901&p=1#102814028

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemde bilişim egitim'e kayıt olmuşun adamlar dolandırıcı vermedigi egitimin parasını benden almak için atmadıkları takla kalmadı icraya verdiler ama ellerinde patladı biyandan acıdım biyandada oh olsun dedim hiç birşey bilmiyorsan şikayet var 'a baksan benim de orda şikayet konum var ve kaç kişi bana destek oldu oradan bile ne olduklarını öğrenirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

hemde bilişim egitim'e kayıt olmuşun adamlar dolandırıcı vermedigi egitimin parasını benden almak için atmadıkları takla kalmadı icraya verdiler ama ellerinde patladı biyandan acıdım biyandada oh olsun dedim hiç birşey bilmiyorsan şikayet var 'a baksan benim de orda şikayet konum var ve kaç kişi bana destek oldu oradan bile ne olduklarını öğrenirdin

Dolandırıcı oldukları doğrudur belki ama pazarlıkla %50 den biraz daha fazla indirim yaptırdık. Siz kursa gidememissiniz, okumuştum konunuzu, Haklısınız ama gitseniz belki seveceksiniz. Cok ust Düzey bir sey beklemiyorum sadece başlangıç Olmasını istedik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hastayim yatiyorum sorulari aliyim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.