Merhaba, VB de stok, servis, cari hesaplari tutan bi program gelistirdim ve programa kullanıcı / süre kısıtmalası koymak istiyorum. Aslinda ilk basta boyle bir niyetim yokta ama çok fazla emek verdikten sonra ticari düşünmeye başladım :) Acaba kullanıcı / süre kısıtlaması koymak için nasıl bir yok önerirsiniz? Sadece bir serial number ürettirip daha sonra bu kodun başkalarına geçerek porogramın dolaşmasını istemiyorum. Muhasebe programlarındaki gibi sağlam bir sistem koymak istiyorum. Ne gerek var kıçıkırık bi program için böyle şeylere demeden önerileriniz olursa çok memnun kalırım.
bence süre ksıtlamasından çok database kısıtlamasını dene
ben geliştirdğim programlarda onu deniyorum.her kayıttan önce recordcount al databse den 10 dan az sa kayıt almaya devam et 10 olmussa mesajını yazdır "demo sürüm kullanıyosunuz en fazla 10 kayıt yapabilrisiniz diye"
ama illa süre istiyosan bios bilgilerini okutup sistem saati al belirlediğin bi saatle karsılastır senin süreyi geçince açilmasın
saati geri alınca n'olcak?
bencede zaman kısıtlaması yerine özellik kısıtlaması yaparsan kırılması daha zor olur.
Peki özellik kısıtlaması yaptım diyelim. Bunu biri satın aldı ve internette bunu yayınladı. E kısıtlama kalmadı haliyle. Bunun için nasıl bir çözüm düşünülebilir? Teşekkürler.