Şimdi Ara

Yazıların bulanıklaşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BenQ GL2460HM'de internet sayfasını aşağı yukarı kaydırdığımda, masaüstünde bir klasörü taşıdığımda yazılar bulanıklaşıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

• Hocam sorunu çözebildiniz mi ? Ben de gw2270h modelini aldım az önce geldi monitör internete girdim ve sayfayı aşağı yukarı kaydırırken yazılar kalınlaşıyor acayip oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

BenQ GL2460HM'de internet sayfasını aşağı yukarı kaydırdığımda, masaüstünde bir klasörü taşıdığımda yazılar bulanıklaşıyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

yukarıda alıntı yapmamışım :)
  • Hocam yazılımsal bir sorun olabilir hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
  • Windows 10 kullanıyorum.
  • Ben de windows 10 kullanıyorum ama daha önceki monitörümde böyle bi sorun yoktu acaba monitörden mi diyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 10 Eylül 2016; 0:55:57 >
  • acaba ekran kartı ayarlarınızdan blur mu açık ekran kartı ayarlarınıza bakın hocam eğer oralarda da bir problem yoksa galiba monitörünüz de bir sıkıntı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Gölgelenme
    5 yıl önce açıldı
    hdr açınca solma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetTheF*ckOut

acaba ekran kartı ayarlarınızdan blur mu açık ekran kartı ayarlarınıza bakın hocam eğer oralarda da bir problem yoksa galiba monitörünüz de bir sıkıntı olabilir.

Ekran kartımın her yerini didik didik ettim hocam sonuç aynı maalesef. Amazonda da kullanıcılar aşırı ghosting den bahsetmiş nasıl 5ms ise bu monitörler.

https://www.amazon.co.uk/BenQ-GW2270H-21-5-inch-Monitor/product-reviews/B0157V5VJG?filterByStar=one_star

• Hocam o zaman monitör sıkıntılı amazon'dan mı aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.