Şimdi Ara

yazılı bir word sayfasına resim ekleme (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
76.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu soruyu tam olarak nereye soracağımı kestiremedim ancak yardımlarınızı bekliyorum. Bir word sayfasına yazilı olan cv me belgelerimdeki resimler klasöründen resim eklemek istiyorum. ( sağ üst köşeye ) bunu nasıl yapabilirim.

Acil yardım bekliyorum.

Teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Word Sayfasına Resim Eklemek

Word sayfasına resim eklemek kolay bir işlemdir ve sunumlarınıza veya belgelerinize görsel ilgi katmanın harika bir yoludur. İşte Word'de resim eklemenize yardımcı olacak adım adım bir kılavuz:

• Word belgenizi açın ve resmi eklemek istediğiniz konuma tıklayın.
    • "Ekle" sekmesine gidin ve "Resimler" seçeneğini tıklayın.
    • Resmin bulunduğu klasöre göz atın ve eklemek istediğiniz resmi seçin.
    • "Ekle" düğmesine tıklayın.

Resim, Word belgenize eklenecektir. Resmin boyutunu veya konumunu değiştirmek için resmi tıklayıp sürükleyebilirsiniz.

Word, resimleri istediğiniz yere koymanıza olanak tanır. Resmin metnin etrafında akmasını sağlamak için "Metin Kaydırma" seçeneğini kullanabilirsiniz. Resmi metnin üzerine veya altına getirmek için "Metnin Önüne" veya "Metnin Arkasına" seçeneklerini kullanabilirsiniz.

İpuçları:

• Resimlerinizi çok büyük veya çok küçük olacak şekilde eklememek önemlidir.
    • Resimleri yüksek kalitede kullanın, böylece baskı alındığında veya web'de görüntülendiğinde net görünsünler.
    • Telif hakkı korumasına tabi olmayan resimleri kullanın veya resmin kullanımına izin veren bir lisans alın.

Word'e resim eklemek, belgelerinize ve sunumlarınıza görsel çekicilik katmanın basit bir yoludur. Yukarıdaki adımları izleyerek, resimleri istediğiniz yere kolayca koyabilir ve Word belgelerinizin görünümünü geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yukardaki menüden Ekle--Resim--Dosyadan
  • word ü açtığınıza menülerde Ekle/Resim/Dosyadan dediğinizde daha sonra karşınıza konum seçme yeri çıkıyor oradan resminizi bularak ekleyin ekledikten sonrada Resimi köşelerine gelerekten küçültüp büyütebilirsin...
  • kopyala> yapıştır

ciddi olalım dersek eklediğin resime sağ tık >resimi biçimlendir>Düzen>kare >tamam

istediğin yere taşıyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 17 Kasım 2009; 12:21:27 >
  • Eklenilen resme sağ tık > Metni kaydır > Kare

İstediğin yere taşıyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Eklenilen resme sağ tık > Metni kaydır > Kare

İstediğin yere taşıyabilirsin.

biraz geç oldu sanırım
  • hayati54 kullanıcısına yanıt

Sorunu google a yazınca ilk sonuçlara bu başlık da geliyor. O yüzden güncelini yazıp hortlatayım dedim. Gerçi bende senin yazdıkların doğrultusunda biraz kurcalayınca çözdüm sorunu. Madem buralardasın hala bir teşekkür edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah. kullanıcısına yanıt
    eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 2 Ekim 2015; 10:58:46 >
  • Siyah. kullanıcısına yanıt
    Allah bin defa razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.