Kariyerini şekillendirmen için gereken bilgileri nereden öğreniyorsun hoca? Takılayım biraz faydası olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılım bitiyor mu? (2. sayfa)
-
-
yav bir halt bildiğin yok, senin biliyorum dediğin şeylerin 2 katını beğenmediğin ctis'te 1 dönemde anlatıyorlar.
-
okuldan mezun kişilerden, hocalardan, forumdan tkr gibi hocalarımızdan vs...
-
hayatında kaç kere komplex backend yazdın? ya da large scale bir projede çalıştın? senin benim seviyeme gelmen için 2 yıl daha okuman gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş git deneme çöz, o kadar çalışan adam 2 senedir sınava hazırlanmaz hayatın yalan😂🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen bu kafayla bir şey olamazsın. bölümünü değiş
-
valla akademik hayatım on numara gidiyor. sen kendi haline yan.
paran varsa %50 ctis gelirsin artık.
-
Biraz farklı açılardan yaklaşın bro
Hep aynı kalıp cümleler, büyük oyunu görmek
https://www.reddit.com/r/csMajors/comments/1hzf5hx/llms_wont_replace_you/
güzel içerik.
15 yaşında senior yazılımcı olduğunu iddia eden veletler de okusun diyeceğim de ingilizce bilmiyordur.
-
Bir de
Kimse AI kullanmanın maliyetini konuşmuyor. Çevreye etkisi de umursayanlar için bir mevzu.
Mühendislerin veya coderların, kod yazmadığını zaten bu işte AI'ın daha iyi olduğunu, diğer ekiplerle ve çalışanlarla konuştukalrını ve soft skill ağırlıklı iş yaptıklarını söylemiş. Bu beni rahatlatmalı mı? Diğer yönetici tayfa, AI daha da geliştiğinde, yazılım işinin tamamını AI'a verebileceğini anladığında bu mühendisleri köşede soft skillden kule yapsınlar diye işte tutar mı?
Sözelci keko Johnny, 2 haftalık "prompt engineering" kursuna udemy'den gidip, AI ile İngilizce dümdüz yazışmayı "öğrendiğinde" ya bu işi yapmak için ayrıca mühendis çalıştırmaları gerekmediğini fark ederlerse ne olacak?
-
Senior da kod yazıyor, ki kendi de yazıyormuş. AI "çok iyi" demiş ama o hatalı olmuş, 0 bilgi ile AI üzerinden ilerlemenin sonu genelde hüsran. Belirli konularda yardımcı, internette soru aramak yerine daha iyi bir Google (bazen), o.
Ben konuyu paylaşıyorum yorum okuyan kişinin kendisine kalmış. Alttaki cevaplar daha güzel, farklı konulara değinilmiş.
Örnek bu: https://www.reddit.com/r/csMajors/comments/1hzf5hx/comment/m6pky1d/
keko Johnny'lerde sorun "problem çözme" becerisinin gelişmemiş olması oluyor. Diğer "soft skills" eksikleri ile beraber.
Daha ileri gelecek tahminleri yapıp kafa yormayı mantıklı bulmuyorum. "Kahin"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilkent calculus hocasının ikonik anıları👇🏻
-
Okuldan atılması gereken bi tip
Cv’si fena ama.
Hiçbir akademik başarısı yok. Sıradan bir matematik öğretmeni.
Referansa bakar o iş. Benim arkadaş aldı kabul mesela
nerden kabul aldı, gpa kaçtı?
-
Stanford. GPA önemli değil o kadar 3.5 üstü olduktan sonra başka faktörler devreye giriyor. Ama 3.8-3.9 falandı sanırım
master mı doktora mı? hangi alanda?
stanford'tan kabul alanlara bakıyorum hep 4.00, bilkent ee birincisi falan. öyle 3.5 görmedim hiç.
bi tane vardı bilkent ee 3.77, bilkent ee master 4.0 sonra stanford'a phd'ye gitmiş. gördüğüm en düşük ortalamalı adam buydu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X