Oğuz Erginyoutube Gündelik hayatta kullandığımız doğal dilimiz bir sonraki programlama dilimiz olabilir.
Bu kesit "NVIDIA ve Yapay Zekanın Geleceği" başlıklı canlı yayından alınmıştır. Canlı yayının tamamı için: https://youtube.com/live/KKFAdCEQC2c?feature=share https://www.youtube.com/watch?si=P0XLVTaAqyXKu2xk&v=KHMgUhyfIzg&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazılım bitiyor mu?
-
-
Bu videoyu dün izledim, haklı olduğu taraflar var ama süre olarak çok ilerisini biraz da bilim-kurgu ve korku salmak açısından işlemiş bu adam. Zaman gösterecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zeka sadece yardımcı bir araç olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bitiyor yapay zeka herkesi işsiz bırakacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alejandro_26 -- 11 Ocak 2025; 20:40:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
butun dayilar buraya dolmus
-
Why not, sonuçta yaptığın şey insan dilini makine diline çevirmek. LLM'lerin de en iyi yaptığı şey bu
-
Llm phd’si mi yapsam acaba
LLM'lerin en iyi yaptığı iş analiz falan ya :D veri analizini baya iyi yaptı benim kullandığım örneklerde
-
Yapamayacağı şey yok king'in baya yardımcı oluyor her şeyde :D
-
Senin şu kararlarına bağlılık beni bitiriyor :D Comp vision'un pabucu dama atılmış hemen
-
Hocam çok düşündüm phd yapcam ama alanı belirlemedim, cv en yakın olduğum alan.
Python bak sonra ML data Science kurslarına bak (bölümde herkese datacamp üyeliği almışlardı keşke süresi bitmeden daha fazla baksaydım diyorum her ne kadar ai ilk hedefim olmasa da) geçen sene tatilde yaptım halen daha arada bir faydasını görüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 11 Ocak 2025; 22:27:53 >
ML’de rekabet çok fazla, stanford ve türevi bir yerden kabul alamam
Computer visionda da ML kullanılıyor zaten görüntü işleme vs
Hocam stanford ayarında okullara bu alanlardan phd kabul almak için ne gerekiyor tam olarak.
4.0'a yakın ortalama,
Hoca referansı, labda çalışma vs,
Başka neler??
yazılım bitmeyecek ama gereken iş gücü büyük oranda azalacak, bu da büyük işten çıkarmaları beraberinde getirecek. bunu burada bir yıldır söylüyoruz ama takan yok.
-
kardeşim sen sınavına çalış boşver bunları.
-
3 sene sonra söylerim şu an ne desem boş.
-
canım benim işim bu zaten. sınava da çalışıyoruz. sınavına çalış demek dışında tek bir argümanın yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- özdebir zor mu
- hocalara geldik dershane yorumları
- medikinet kullananlar yorumları
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X