Şimdi Ara

Yazılım eğitimi arıyorum(Bilge adam,Patika,YazılımaOrg,OnlyJs,Neos,Workintech) tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazılım öğrenmek istiyorum, ancak şu an hangi eğitim kurumunu seçeceğim konusunda kararsızım. Beklentilerimi paylaşmak istiyorum: Öncelikle, kurslardan çok canlı eğitim istiyorum, tercihen uzaktan katılabileceğim şekilde.

Tamamen sıfır sayılmam fakat yine de sıfırdan başlamak ve bilgileri tazelemek istiyorum. Bu süreçte bir mentorun veya danışmanın olması benim için önemli. Ayrıca, uzaktan eğitimde bile bir yayında 40-50 kişinin olmasını doğru bulmuyorum.

Haftalık gün sayısını düşürüp 9-11 ay eğitim veren programlar da bana hitap etmiyor; 6-7 aylık, haftada 3-4 gün eğitim süresi daha uygun olur. Eğitimi sektörde deneyimli, kıdemli eğitmenlerden almak istiyorum.

Araştırmalarım sonucunda sektörde çok fazla kurum olduğunu gördüm. Bazıları merdiven altı, bazıları ise kendilerini çok iyi gösterip eksik yönlerini gizleyebiliyorlar.

Neos’un aktif olmadığını öğrendim, Bilge Adam ise pahalı ve olumsuz yorumlar fazla.

Only JS Akademi, kendini iyi pazarlıyor fakat haftada sadece 4 saat eğitim sunuyor ve bunun 2 saati ödev kontrolüne ayrılmış durumda. Canlı eğitim süresi sınırlı olduğu için video eğitimlere ağırlık veriyorlar.

Bu programın zaman kaybı olduğunu söyleyen kişilerle de görüştüm. Workintech'e ise tam olarak güvenemiyorum.

Techno Study pahalı ve yaptıkları sözleşme ile kendilerine uzun süreli bağlanıyorsunuz. Siliconmade ile ilgili ise sundukları müfredat bana mantıklı gelmedi, kariyer planlarım için uygun görmüyorum.

Şu an Patika Plus ve Yazılıma org kamp arasında kaldım. Her ikisinin de iyi yanları var ve birbirine benziyorlar. Patika, biraz daha kurumsal bir izlenim bırakıyor fakat ücret ve müfredat konusunda bazı tereddütlerim var. Yazılıma org ise konuştuğum

kişilerden olumlu referanslar aldım, ilgileri ve program hoşuma gitti. Bana uygun görünüyor, ücreti de bazı kurumlara kıyasla daha makul.

Ancak yine de ne yapacağıma karar veremedim.

Bu sektörde tecrübeli kişilerden görüş ve tavsiyeler almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Başka sektöre bak.
  • Jr’a iş yok artık.Alaylıların da şansı azaldı yani sizin gibilerin.Bol şans…
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.