Şimdi Ara

Yazılım Geliştirici için şehirin önemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yazılım alanında kariyer düşünen biri için şehir ne kadar önemlidir Üniversite Eğitiminden ziyade çevrenin ve sosyal imkanların kariyere etkisi,üniversite tercihi yaparken İstanbul veya Ankara da olmanın diğer şehirlere göre artı yönleri nelerdir

İşin içinde olan insanlardan fikirlerini almak istediğim için konuyu buraya açtım umarım sorun olmaz

• Şehir değil de ülke önemli cunku emeğin karşılığı yasalarla belirleniyorsa, İzmir'de İstanbul'da da yasa aynı; İstanbul 'da belki biraz daha iyi para veriyorlar ancak temel yasa pek değişmez. Üniversiteye gelince günümüzde pek bir anlamı kalmamış birşey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul ve Ankara firmalarla iletişim kurmak ve çevre edinmek için daha avantajlı olduğunu düşünüyorum,kendi projemizi pazarlayacağımız zamanda pazar alanı diğer şehirlere göre çok daha geniş acaba yanlış mı düşünüyorum
  • Zamanında eğitimini aldığım C ve Sitem Programcıları Derneği ve hoca Kaan Aslan İstanbul'dadır. Sektörde bilen bilir.Bu nedenle İstan bul'da olmak eğitim açısından avantajdır diyorum.
  • Şimdi kariyer ve okulu bi kere ayıralım, Okul maddi olarak sıkıntılı bir süreçtir (ailenin durumunu bilmiyorum) ve Ankara her türlü İstanbuldan daha ucuzdur, ulaşım hariç (İstanbulda abonman ile 80 liraya bir ay ulaşım ihtiyacını karşılayabilirsin Ankarada ise Üniversite konumuna göre ulaşım baya bi pahalı olabilir), bunların haricinde Üniversitenin iyi olma durumu da var, İstanbulda İtu tutuyorken Ankara Üniversitesine Ankara diye gelme. Bunların haricinden kariyer Ankarada da bir çok bilişim firması var fakat tabiki bu işin başkenti İstanbul. Kariyer için İstanbul'a gitmen gerekebilir duruma göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.