Şimdi Ara

yazılım geliştirme ekibiz için arkadaşlar arıyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hazır olan kaynak kodları bulunan uygulamamız için.ilk etapta gönüllü ilerleyen zamanlarda uygulama kazancıyla orantılı bütçeli çalışcak ekip arkadaşları arıyoruz. uygulamamız sosyal medya tarzı olacaktır.java bilgim yok python az çok bu yüzden ekipten bir tane bize abilik yapacak yönlendirecek tecrübeli biri lazım diğer arkadaşlar ise tercihen javayı az çok bilmeside yeterli kalacaktır.iyi niyet anlaşması sonrasında kaynak kodları verilecektir. öncelik türkiyenin sonra dünyanın en büyük sosyal ağını biz niye kuramayalım ? bu arada reklamda sorununuz olmasın siz geliştirin ben reklamı halledeyim.katılmak isteyen arkadaşlar bu mesajdan ulaşabilir.iyi günler dilerim..

(çok eskiden dh forum üyesiydin uzun süre sonra tekrar üye oldum emolojileri eskileri yaht anlamında kullandım )=)

• ben düşünmüyorum ama evden eve mi anlaşacaksınız yoksa ofisiniz mi var
  • hocam şu an ev hocam uygulama popüeler olunca ilerde yazılım şirketimiz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asves75 -- 1 Mayıs 2017; 21:36:48 >
  • Detaylardan bahsedebilir misin hani ilgisini çeken olur diye düşünüyorum. Java ve Python tamam dil bu da veritabanı nedir hangi framework kullanılacak?
  • Tabi aslında biz bir teşkilat kuruyoruz. Bu sistemde tüm yazılımlar neredeyse lazım örneğin uygulama bu sisteme üye olan arkadaşlar sohbet edecek aynı zamanda web sitemizde radyo çalacak bu radyoda gönüllü iki ardaşımız dj'lik yapacak ve radyoda arada bir hem aldığımız reklamlarnhemde kendi reklamımız yapacağız uygulama hiti artınca facebook gibi dışarıya açolcak yapımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.