Şimdi Ara

yazılım guncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • galaxy tab p1010 sahibiyim 2.2.1 froyo yuklu cıhazımda ben nasıl 2.3.6 ya vb nasıl cıkartabılırım

• türkiye için güncelleme çıkmadı ancak avrupa için çıktı. yükseltme işlemi dolayısıyla riskli cihazınız brick olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan97

galaxy tab p1010 sahibiyim 2.2.1 froyo yuklu cıhazımda ben nasıl 2.3.6 ya vb nasıl cıkartabılırım

P1010

2.3.6 Versiyonu İndirmek için web sitemizden ulaşabilirsiniz.

http://androidservisi.net/android/showthread.php?tid=62&pid=65#pid65
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehabilgisayar

türkiye için güncelleme çıkmadı ancak avrupa için çıktı. yükseltme işlemi dolayısıyla riskli cihazınız brick olabilir.

Nedir bu Türkiyenin çektiği anlamıyorum. Bende de bu tabletten var ve güncelleme bekliyorum.
    Bakalım geçte olsa çıkacak mı?
  • peki bu 2.3.6 nın turkce dil destegi varmı
  • Daha Adam olamadık hocam 2023'te olacaz herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan97

peki bu 2.3.6 nın turkce dil destegi varmı

Evet Var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydudan yazılım güncelleme
    16 yıl önce açıldı
    bios guncelleme sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son olarak bir sey daha sormak ıstıyorum odın rom bana gereken baska program varmı yada dosya yuklemem icin
  • İhtiyacınız Olan şey sadece Odin 1.85 Google'dan araştırıp bulabilirsiniz inndirdiğiniz 2.3.6 firmware'i zipten çıkarıp odinde PDA yazan kısma dosyayı gösterceksiniz ve cihazı download moduna alıp yükliyceksiniz

Not:Konuya Hakim Değilseniz Önermiyorum Sorumluluk Size Aittir.
  • bir kac yerde okudum benim ıhtiyacım olan guvenebilecegim bir romdu peki brick olursa kurtulma ıhtımalı yokmu yıne download moduna alıp oyle yuklesek
  • Brick olma ihtimali düşük olursada Jtag gerekir ama brick olacağını sanmam
  • Az önce Samsung yetkili servis ile konuştum. Avrupa için güncelleme olduğunu doğruladı ve avrupa güncellemesini yüklediğiniz zaman büyük ihtimalle cihazınız kilitlenecek dedi. Siz cihazı getirin biz güncelleyelim dediler. Fakat parayla dedikleri zaman vazgeçtim.
    Samsung yetkili servisi parayla garantili olan bir cihazı güncelliyor. Daha neler göreceğiz bakalım Türkiye de :\
  • Ne kadar istediler peki?
  • yani ben 2.3.6 yı yuklıyımmı takılırmı takılmaz mı bide jtag dediğin tam olarak ne oluyor kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan97 -- 2 Nisan 2012; 19:44:15 >
  • anlış rom yükleme veya yarıda kesilen Qualcomm dediğimiz çipler çöker ve cihaz açmaz jtag yeni bir teknoloji çöken cihazları boot tamiri yaparak tekrar eski hale getiriyor yani hem donanımsal hem yazılımsal bir işlem
  • peki ben yuklıyımmı 2.3.6 yı takılırmı
  • Size kalmış :)
  • http://www.ersinkoc.com/galaxy-tab-icin-android-2-3-3-gingerbread-kurmak-ve-root-yapmak/ bu sitede p1000 ler icin yazmıs orda bir iki tane daha yuklencek sey koymus dosya olarak p1010 larda bitek odinle rom yetiyomu yuklemede:D bide takılmıyor demi :D
  • odn ile güncelleme yapabiliyorsunuz ancak dediğim gibi riskli bir işlem ben yaptım mesela birşey olmadı ancak başka bir arkadaş denedi onun ki göçtü zor kurtuldu. isterseniz bekleyebilirsiniz romların hangi ülkeye ne zaman çıktıgını anlık olarakwww.sammobile.com adresinden firmware kısmına tıklayın ve search kısmına p1010 diye yazın aşagıda hangi ülkeye ne zaman çıktıgı yazıyor. ordan takip edebilirsiniz.
  • yani ben birtek odın ve romla bunu kurabilirim demi ama arkadasim bıraz ozelden yardım edebilirmisin android servisi veha bilgisayar vb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.