Şimdi Ara

yazılım kursu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki aylarda bir yazılım kursuna başlamak istiyorum. Kocaelindeyim. Sizce ne tür bir kursa gitmeliyim ne üstüne olmalı? Hangi kurumlara başvurmam daha iyi olur. İçerikleri nelerdir. Bilgisi olan arkadaşlardan bir kaç tavsiye alabilirsem ne mutlu bana .

• Yazılım kursuna gerek yok kitap al. Kodlab Yayınlarını öneririm çok kaliteli kitapları var. Yazılım olarak ne düşünüyorsun. Web mi Masaüstü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empire State

Yazılım kursuna gerek yok kitap al. Kodlab Yayınlarını öneririm çok kaliteli kitapları var. Yazılım olarak ne düşünüyorsun. Web mi Masaüstü mü?

Henüz karar vermedim hiçbirşeye. Bilmiyorum ama web olması daha mantıklı sanırım. Kursa gitmeden öğrenmek çok mantıklı evet ama bu şekilde bir türlü yönlendiremiyorum kendimi :) teşekkürler kaynak tavsiyesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

http://kursiyernet.meb.gov.tr/

Teşekkürler oldukça faydalı görünüyor
  • Kursa gitmeden de bu işi çözebilirim sanırım haklısınız.
    Şöyle bir kitap buldum başlangıç için uygunmudur acaba arkadaşlar?

http://www.kodlab.com/KitapDetay.aspx?kitapID=140

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vivabonera -- 15 Temmuz 2013; 23:36:06 >
  • Hocam bir sey sorsam yazılım kursundan sonraki düşüncen nedir? Yani bir yerde ise baslarim mı yoksa kendi çapımda birseyler yazarım olur mü????

Ben de bir sey bilmiyorum çünkü ondan soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım proje
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk başlarda kendi çapımda birşeyler yazarım diye düşünüyorum ama ondan sonra bu alan üzerine çalışma düşüncem de var. Tabi her şey doğru bir şekilde ilerlerse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.