Şimdi Ara

YAZILIM MI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sportif bir bireyim futbol da oynuyorum şu an amatör de ancak yazılıma da çok merak duyuyorum ve az çok bir şeyler biliyorum internetten ders gördüm arasında kaldım 2 sinin hangisi daha avantajlıdır az çok yurt dışın da okuyacak para da var ailem de sizce hangi bölümü tercih etmeliyim.

• Beden öğretmenliği derim . Hem 3 ayda yatarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirinden çok alakasız konular. Sporda başarılı olabileceğini düşünüyorsan o alana yönelebilirsin. Yazılıma çok ilgi duyuyorsan yazılımcı ol ama işler ilerde baya karmaşıklaşıyor haberin olsun 😁. İyi bir araştırma yapıp ona göre seçmelisin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bedenine güveniyorsan her türlü beden eğitimi öğretmenliği. Zİnde kalırsın sosyal yaşamında olur pc başında ot bağlamazsın.
  • İkisini harmanla ve futbolcular için antrenman takip sistemi kur.
  • Çok teşekkür ederim cevaplar için şöyle ki ben futbol oynuyorum orda ne gibi imkanlarım olur
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Takip sistemi derken okumadan orayı nasıl yapabilirim bunu detay verir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzeni yolla, isterse dönsün sonra salla
  • Beden eğitimi öğretmenliği tabi ki. Tatilleri bol, meslek zevkli. Birikim yaptıktan sonra spor salonu da açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitmiacaba

Takip sistemi derken okumadan orayı nasıl yapabilirim bunu detay verir misiniz?
    Hocam işte eğitim olarak kodlamayı seçeceksin ama kodlamada futbol bilgini kullanıp harmanlayacaksın. Ne bileyim özel bazı şirketlerin kulüpler için takip sistemi oluyor. Mesela oyuncu kaç km koşmuş , kaç başarılı pas atmış , kaleci daha çok nereden gol yemiş vs. gibi analiz programları. Ondan bahsediyorum.
  • Bende bir ara merak sarip yazilim uzerine calismayi denedim. Cok sabir ve konsantrasyon istiyor. Birileriyle yapıp yardim alirsan hem zevkli hem kolay olur. Bana bireysel iskence gibi geldi. Uzun sure surduremedim.

Ama yillar gectikce uzerine birseyler koymak buyul imkanlara sahip olup sinirlari kaldirmak istiyorsan yazilim oku. Sana tavsiyem karar vermeden once selman beyin youtube de yazilim videolari var adim adim anlatiyor kendisi suan abd de. Hatırladığım kadariyla gunluk 1000dolar gibi bir para kazanıyordu tabi yanlis hatirliyor da olabilirim bi videosunda bahsediyordu.
    Neyse oradan bakip ufak denemeler yaparsan bence birkac gunde isteyip istemedigine karar verebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

üzeni yolla, isterse dönsün sonra salla
    valla çok iyi dedin dostum benı uzen suan da fubol ama bilemiyorum
  • tartışmasız beden
  • Sporda basariliysan senden beden ogretmeni olmaz. 45 dakikalik bir derste kac pogaca yiyebirsin 1 bardak cayin bitmeden? Bize bunlari anlat.
  • hocam yazılım alanı kurtlar sofrası, hem yazılım için üniversitede illa o konuyla ilgili bir bölüm okuman gerekmez. kafası basan, ilgi duyan herkes kendini geliştirip yazılım yapabilir. benim tavsiyem beden eğitimi, bu alana kayan gençlerin nedense kafaları hiç basmıyor gördüğüm kadarıyla, matematik yetenekleri dört işlemden ibaret. kafan biraz çalışıyorsa beden eğitiminde çok rahat kariyer yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.