Cok istisna olmadıkça başlamıyor baskan. |
YAZILIM MÜHENDİSİ MAAŞLARI (4. sayfa)
-
-
Ekşiyi kaynak olarak alırsanız baya üzülürsünüz :)
Benim sektörde yaklaşık 10. yılım , istanbul ve ankarada baya çevre edindim, ilk postta yazılan maaşlar ancak çok çok ufak bir kesimin aldığı maaşlar.
Ortalama oalrak ilk postta yazılanların yarısından bile düşük maaşlar dönüyor.
-
Keşki öyle bir patronum olsa
-
o da ehb okuyor iytede benim bildiğim ekanpsfer var o da daha bu sene kazandı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapay zekanın bitire-meyeceği meslekler:
1) Bilgisayar mühendisliği(nitelikli yazılımcılar)
2) 1 numaralı madde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
on civarı üniden çıkar çıkmaz yks başarınla giriceğin bi iş için gayet yağlı.
Bakın burada bahsettiğiniz firmalar çoğunlukla start-up firmaları ve bunların spesifik özelliği olan hangi alanda bilgi gereksinimi olduğu backend mi çalışacağı yoksa frontend mi çalışacağı yada data analisti mi olacağı ile ilgili değişiklik gösteriyor buradan çıkaracağımız sonuç yeni üniversite mezunu olanların bu bilgi birikimiyle buradaki firmalarda bu fiyatlara çalışması biraz zora yakın gözüküyor imkansız mı değil lakin zor.
-
12-15 bine tuşa basıp ctrl alt del yapmazlar
diyorum ki aselsan işe alımda yks sıralamana falan bakıyor baya da etki ediyor yani senin kafa yazılım hakkında baya boş olsa da işi kapabiliyorsun. zamanında kimya ve bio yaptığın için on bin o açıdan iyi onun dışında kötü bir üniden dört sene lol oynayarak mezun olan biri için de dört beş bin lira iyi.
faydalı konu up
Rakamlar çok uçuk ilk posttaki, 7 aydır çalışıyorum. Çevremden de gördüğüm kadarı ile Yurtdışı şirketi olmadığı sürece Türkiye’deki %90 şirket o rakamları vermez
Orası hangi site? Ben genelde glasdoordan bakıyorum.
Ayrıca bu gibi sitelerden maaş tahmini çıkarımı yapabilmeniz için öyle 3-5 kişinin yolladığı maaş verisine bakarsanız yanılırsınız.
Ben genelde glassdoor'dan bakıyorum büyük adı duyulmuş firmalar için yeterince ve tutarlı maaş bilgisi var. Örnek olarak trendyol, filterdan türkiye seçince gelen bilgiler gayet tutarlı içerde çalışan arkadaşım da var.
https://www.glassdoor.com/Salary/Trendyol-Salaries-E722443.htm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X