Şimdi Ara

yazılım mühendisliği için abd ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yazılım mühendisliği için abd gitmek istiyorum fakat internette bir bilgi kirliliği var danışman şirketlerede para kaptırmak istemiyorum nasıl giderim yıllık masrafım ne olur bilgilendirebilir misiniz ?

• merhaba dostum öncelikle gitmek istediğin üniversiteyi belirlemen gerek fiyatlar hakkında da bilgi almak için şu şekilde bir arama yapman gerekiyor "universite adı tution fees" veya "üniversite adı cost of attandance" yanlız bu sayfalarda dikkat etmen gerek şey out of state veya international student kısmındaki fiyatları baz alman gerekmektedir. sana ortalama maliyeti üniversitesine göre değişmekle beraber konaklama dahil 25-50$'a maal olacaktır. başvurular internetten online olarak yapılmaktadır. bölümlerin gereksinimi için ise admission requirements bölümüne bakman gerekiyor veya üniversitenin internet sitesinde o programın sayfasına bakman gerekiyor. sana önerim tasarruf yapmak istiyorsan 2 yıllık bir community college gidip 2+2 okuyarak universite'ye transfer olup 4 yıllığa tamamlamandır. hem abd'deki üniversite akademik hayatına alışmak daha kolay olur hem de daha tasarruflu olur. bölüm gereksinimleri üniversiteye göre değişmektedir eğer iyi bir üniversitede okumak istiyorsan sat gibi abd'nin üni sınavlarına girmen istenecektir. üniversite veya community college'da okuyabilmen için ielts toefl gibi sınavlardan en düşük 6.5 alman gerekiyor. takıldığın herhangibir yer olursa bana mesaj atman yeterli yardımcı olurum abd'de okumadım ancak bu konu hakkında çok araştırma yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Bully -- 21 Temmuz 2018; 17:30:52 >

• https://www.parlakbirgelecek.com/tr/programlar/103910637-firat-universitesi-yazilim-muhendisligi
    Şöyle bir seçenekte var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.