Şimdi Ara

Yazılım Öğrenme Serüvenine Nereden Başlanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Udemyden indirimdeyken ders almak istiyorum başlangıç için hangi kurs/ders önerirsiniz? Udemy ye gerek var mıdır?

• hangi alan? hangi dil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyardandiyara

hangi alan? hangi dil?
    Programlama
  • Google yerine buraya yazdığına göre önce araştırma yeteneğini kazanmanı tavsiye ederim yoksa bir şey öğrenemezsin.

Yazılımda karşılaşacağın 1 milyon hata için buraya sorarsan 70 yaşına gelmeden bir programı belki yazarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 7 Ağustos 2018; 15:8:12 >
  • Yazılım Öğrenme Serüvenine Nereden Başlanmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Google yerine buraya yazdığına göre önce araştırma yeteneğini kazanmanı tavsiye ederim yoksa bir şey öğrenemezsin.

Yazılımda karşılaşacağın 1 milyon hata için buraya sorarsan 70 yaşına gelmeden bir programı belki yazarsın.
    Araştırmadığımı nereden biliyorsunuz?
    Aklımda belli başlı fikirler oluştu youtube ve türkçe/ingilizce akademik yazıları düzenli olarak okudum ve donanımhaber "donanım" sitemize sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciri cheva

Araştırmadığımı nereden biliyorsunuz?
    Aklımda belli başlı fikirler oluştu youtube ve türkçe/ingilizce akademik yazıları düzenli olarak okudum ve donanımhaber "donanım" sitemize sormak istedim.

Alıntıları Göster
    Donanım sitemiz dediğin Karı kız konularının açıldığı Konu Dışı bölümü mü?

Yazılım bölümünde sorabilirsin ama bana sorarsan yine gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Donanım sitemiz dediğin Karı kız konularının açıldığı Konu Dışı bölümü mü?

Yazılım bölümünde sorabilirsin ama bana sorarsan yine gereksiz.

Alıntıları Göster
    Yazılım bölümünde alt dallara ayrıldığı için genel olarak oraya konumu açamadım hocam.
    Konu dışı bölümünde forumun bütünlüğü daha çok takıldığı için buradan fikir almam daha kolay diye düşündüm.
  • Öncelikle para vermeyi saçma buluyorum, internette yüzlerce kaynak var ama insanlar para verince daha mutlu oluyorlar sonra bırakıyorlar. Tavsiyem youtube'ta C veya C++ derslerinden başlayabilirsin.
  • Hocam bu forumda herkes her şeye bir kulp bulur o yüzden sizin sorunuza cevap olmayanları görmezden gelin. Benim önerim ise yukarıdaki arkadaşın attığı fotoğrafta zaten açıkça belirtiyor. Türkçesi:https://www.puiv.com/i/NLCPH2BL

Oradan ilginiz olan dili seçin. Önce Udemy'den 20-30 tl ye bir kurs satın alın 20-30 tl ye de yeni başlayanlar için kitap satın alın oradan başlayıp kendinizi geliştirin.
  • Başlangıç için python hızlı ve kolay olur. Ama ben java tavsiye ederim, object-oriented bir dilden başlaman ilerisi için daha rahat oluyor. Java'dan sonra python'a geçmesi çok daha kolay oluyor.
  • Başladığın yer seni bir önceki noktaya iletir yani nereden başlarsan başla
  • Pyton kolay diyorlar ama hiç bakmadım ,hangi alana heves duyuyorsun söyle tavsiye verebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.