Şimdi Ara

Yazılım Satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bilg. mühendisliğinde öğrenciyim.
    programlar yazıp satmak istiyorum, mesela muhasebe programı,veya sağlık sektörüyle ilgili vs. programlar... bunları sizce nasıl satabilirim,reklam falan yani.. mesela internette bi site kurup tanıtımını yapsam, demolarına baksalar, isteyenlere cd vererek satsam, vergi işleri falan nası oluyo? yani bi şirketim falan yok yinede vergi ödemek zorundamıyım? bide sizce nası programlar yazmalıyım en azından öğrenciyken para kazanıp harçlık çıkarmak için,hangi tür programlar ne kadar paraya satılır piyasası nedir?yoksa bunun için net bişey söylenemez mi yani fiyat hakkında aşağı yukarı yorum yapabilmek için illa programı görmek mi gerekir??

bildiğiniz ne varsa yazın lütfen:) şimdiden teşekkürler... ((söyliyim dedim soracak olan olursa, c# kullanmayı düşünüyorum yazılımlarda))

kolay gelsin

• bununla ilgili Türk firmalarına başvurup onların ekibinde yer alırsan daha kolaay ve mantıklı olur
  • Kültür ve sanat eserleri kapsamında her birey kendi adına yazılım geliştirip satabiliyor. Ancak bildiğim kadarıyla, sattığı yazılımdan kazandığı paraya değil KDV için vergi ödemesi gerekiyor. Bu işlemi şahıs adına anlaşma yaptığı bir firma yerine getirebiliyor. Bunun detayları ilgili vergi kanununda var.

Piyasada para kazanmak için veritabanı esasına dayanan programlar yazmak gerekir diye düşünüyorum. Ancak, bu tür programlar o kadar çok ki, bunların içinden sizinkinin tercih edilme şansı ne kadar yüksek olur bilinmez. Gerçekten çok kaliteli bir program yazabilirsiniz ama satamayabilirsiniz. Bu durumda kişiye özel yazılım geliştirmek daha cazip görünüyor.
  • Webmaster forumlarını takip edebilirsiniz. Kişilerin isteklerine göre ufak tefek programlar yazıp harçlık çıkarabilirsiniz
  • kardeş arkadaşlar doğru söylemişler kişiye özel yazarsan daha iyi olur özellikle kişisel ve şirket tanıtımı web sayfaları üzerine dur onun getirisi daha fazla.... Bol şans kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.