Şimdi Ara

Yazılım sektörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yazılım sektörüne adım atmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Javadan başlamayı düşünüyorum.

Öğrenmek istedigim dilleri java vs. en iyi nerden öğrenebilirim kitap,video olabilir mi?

• Oracle java tutorial. Tabi ingilizceniz var ise. İngilizce olduğu sürece herşey kolaydır. Aynı zamanda oracle sertifakalarınıda almayı deneyebilirsiniz tabiki öğrendikten sonra. Java güzeldir ama zordur, zorluğu çok geniş teknolojiye sahip oldugundandır. Ama javadan başlanılmaz diye birşey yok. Başlayın derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • javacıı kullanıcısına yanıt
    peki hangi kaynaklardan faydalanabilirim önerirsiniz?
  • Söyledim zaten, oracle java tutorial. En iyisi budur. Sizin sorunuz en iyisi şeklindeydi ama başlangıç için ağır gelebilir. tutorialspoint.com da daha hafif bir başlangıç olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: javacıı

Söyledim zaten, oracle java tutorial. En iyisi budur. Sizin sorunuz en iyisi şeklindeydi ama başlangıç için ağır gelebilir. tutorialspoint.com da daha hafif bir başlangıç olabilir.
    türkçe kaynak mevcut mu ? neden ingilizce ?
  • quote:

Söyledim zaten, oracle java tutorial. En iyisi budur. Sizin sorunuz en iyisi şeklindeydi ama başlangıç için ağır gelebilir. tutorialspoint.com da daha hafif bir başlangıç olabilir.
    programı nereden indirebilirim link mevcut mu?
  • Kardeşim program değil, bu bir dökümandır, kitaptır kaynaktır. Okuyacaksın. Neden ingilizce konusuna gelecek olursak, bunu sizin düşünmeniz gerekir neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javacıı -- 27 Ağustos 2018; 22:4:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Tasarım Hizmetleri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce dünyanın kullandığı bir dil.

Oracle'ın Java'ya yeni başlayanlar için kısa tanıtım ve tavsiye edilen kitapları listelediği link:

http://www.oracle.com/technetwork/es/topics/newtojava/downloads/index.html?printOnly=1

Yani Oracle kendi tutorial 'ına ek olarak yeni başlayanlar için şu 5 kitabı tavsiye ediyor:

“Core Java, Volume I - Fundamentals (9th edition) by Cay Horstmann and Gary Cornell

“Core Java, Volume II – Advanced Features (9th edition) by Cay Horstmann and Gary Cornell

“Head first Java” by Kathy Sierra and Bert Bates

"Thinking in Java" by Bruce Eckel

Oracle Java Magazine book section

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pasama link verin bakayim oyle kuru kuruya yazmak yok.
  • quote:

Kardeşim program değil, bu bir dökümandır, kitaptır kaynaktır. Okuyacaksın. Neden ingilizce konusuna gelecek olursak, bunu sizin düşünmeniz gerekir neden acaba ?
    Cinnet geçirecektin az kalsa.
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    Yazılım 11. kat, millete asansöre bin diyoruz o ney çekirge gibi zıplasam olmaz mı diyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.