Şimdi Ara

Yazılım Tercih Edecekler Buraya PLS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıralamanızı söylerseniz üni ve bölüm önerisinde bulunabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • speedyturtle S kullanıcısına yanıt
    hocam Fırat Üniversitesinde anlam veremediğim bi şekilde çok deneyimli bir kadro var. (3 Prof, 3 doçent, 1 yardımcı doçent)sanırım Ama puanının diğerlerine göre düşük olması beni düşündürüyor. Oradaki yazılım mühendisliğini yazarsanız pişman olmazsınız diye düşünüyorum yine de araştırın derim. Özel olarak da istinye yazılım yazabilirsiniz

• İzmir ekonomi gelebilirdi. Ancak dikkat ederseniz geçen sene 10 kişilik kontenjanı varken 4e düştü o yüzden zor bence

• 1337UnsatisfiedGreed kullanıcısına yanıt
    sıralamanız kaç hocam, tercihleriniz nasıl olacak

• Sıralamam 39651. Alman lisesinden mezun olduğum için Türk Alman üniversitesine rahat girebiliyorum. Normalde tutmazdı heralde

Yazılım Tercih Edecekler Buraya PLS

• Bilgisayar mühendisliği ile farki nedir bu bolumun

• 1337UnsatisfiedGreed kullanıcısına yanıt
    tercihlerinizi beğendim hocam. Umarım istediğiniz gibi gelir. İşinize karışmak gibi olmasın ama İYTE bilgisayarın İEÜ bilgisayara göre daha mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum, onu öne yazmayı değerlendirin derim.

• cbü vs ktü vs klü hangisi sizce önde
  • Bilgisayar mühendisliği "donanım" ve "yazılım" ağırlıklı iken,

yazılım mühendisliği "proje yönetimi" ve "yazılım" ağırlıklıdır.

Yazılımcıyı sadece kod yazan kişi olarak düşünmeyin hocam. Genelde project manager unvanı ile de iş bulabiliyorlar. Buradan tarafsız bilgiler almayı çok düşünmeyin hocam, genelde insanlar rakip elemek için istediği bölümü kötüler. İnternetten araştırın ve bölümlerin derslerini, akademik kadrolarını inceleyin derim.

• Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    Şehirde rahatlık isterseniz bence CBÜ (eğitiminin çok iyi olmadığını duydum) ama bir artısı var Murat Yücedağ gibi kaliteli yazılımcılar oraya her hafta seminere geliyormuş diye duydum.

Ama şehir önemli değil eğitime bakarım diyorsanız akademik kadro olarak bence Elazığ Fırat Üniversitesini inceleyin derim

• eyvallah hocam cevabımı aldım
  • Professor Lazzers kullanıcısına yanıt
    rica ederim başarılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cegtheripper

Şehirde rahatlık isterseniz bence CBÜ (eğitiminin çok iyi olmadığını duydum) ama bir artısı var Murat Yücedağ gibi kaliteli yazılımcılar oraya her hafta seminere geliyormuş diye duydum.

Ama şehir önemli değil eğitime bakarım diyorsanız akademik kadro olarak bence Elazığ Fırat Üniversitesini inceleyin derim
    KTÜ yazılım nasıldır ?
  • hakkında pek bilgi sahibi değilim hocam. Fakat ktü'de yazılım mühendisliği, teknoloji fakültesinde yer alıyor. Teknoloji fakültesi ve mühendislik fakültesi arasındaki ayrımları incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıca yine ktünün of teknoloji fakültesi KTÜ kampüsünden 60 km uzakta ve erişim olmayan dağlık bir alada. bunu da göz önünde bulundurarak tercih yapın. Eğitimi hakkında ise pek bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 5 Ağustos 2018; 11:55:11 >
  • speedyturtle S kullanıcısına yanıt
    91k rahat pc muh gelir sana yaa dumlupınara falan bak? doğuya gitmeyi düşünüyor musun pu sıralamayla
  • Sadece kocaeli ve Trakyayi yazicam.

• up

• Türk Alman üniversitesi ile Gebze arasında kaldım. Onlar gelecek gibi çünkü hangisini üste yazarsam. Bilgin varsa pmden yazabilirsin hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.