Şimdi Ara

Yazılım Tercih Edecekler Buraya PLS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cegtheripper

Şehirde rahatlık isterseniz bence CBÜ (eğitiminin çok iyi olmadığını duydum) ama bir artısı var Murat Yücedağ gibi kaliteli yazılımcılar oraya her hafta seminere geliyormuş diye duydum.

Ama şehir önemli değil eğitime bakarım diyorsanız akademik kadro olarak bence Elazığ Fırat Üniversitesini inceleyin derim
    Yanlışınız var adamı yanlış yönlendirme 91k lık adama 200k lık yeri söylüyor bölümde bir tane pc muh yok fıratta hepsi elektirk falan.

Cbü çok kaliteli bir okul hoaların hepsi sektörden gelme ve öğrencilerle çok yakından ilgileniyorlarmış.

Arıca geçen sene tubitak yarışmalarında hacettepe pc muhendisliğini bile sollayarak 2. olmuştur.

HOCALARIN HEPSİ ege pc muh mezun neredeyse.

Gittiğiniz bölümün kadrosuna bir bakın elektirikci adam sana ne öğretcek tamam elektrikcide olsunda bi pc muh. mezun da olsun kb.

Buraya gelip fikir almaayada çalışmayın millet gerçek fikrini söylemiyor

• Fırat yazılım nasıl sizce?

Oraya gidip yatay geçiş denenebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1337UnsatisfiedGreed kullanıcısına yanıt
    Düzeltme"* TAÜ'deki akademik kadro çok iyi gibi görünüyor hocam. TAÜ çok tercih edilmesine rağmen avantajlarının yanında birkaç dezavantajı da var. Bunlara bölümün yurtdışı imkanının olmaması ve yurtların uzaklığı örnek verilebilir. Ama sizin araştırıp karara varmanızı daha çok tavsiye ederim. Gebzeyi ise hiç araştırmadım. Bana kalırsa TAÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 5 Ağustos 2018; 15:39:59 >
  • Hocam tam olarak nerede yanlışım var? Hiçbir cümlede kesin bir bilgi vermemişim, sürekli "inceleyin, araştırın" demişim. "Eğitiminin kötü olduğunu duydum" demişim. zaten bilmediğim konu hakkında konuşmak benim prensibim değil. Bu arada mezun olduğum okuldan bir arkadaşım CBÜ yazılımda ve ben direkt ondan duyduğum şeyleri yazdım. Daha da derine inip kötü yanlarını söylemek gerekirse ilk sene haftada sadece 3 gün ders görüyorlar ve bölümde "uzaktan eğitim" dersleri var. Bu da demek oluyor ki sen dersi birebir canlı kanlı hocadan değil de bilgisayardan alıyorsun. Sana ne kadar faydalı olabilir? Tabi bütün dersler uzaktan eğitim demiyorum öyle bir algı oluşmasın. Sadece araştırın.

bu da fırat'ın akademik kadrosu
    http://yaz.tek.firat.edu.tr/tr/node/104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegtheripper -- 5 Ağustos 2018; 15:38:22 >

• iron maiden iscisi İ kullanıcısına yanıt
    Konuda bildiklerimi yazdım hocam, dikkatlice bakın. Yatay geçiş hakkında ise pek bi bilgim yok

• up

• 1337UnsatisfiedGreed kullanıcısına yanıt
    Ozel universitede tam burslu oldugunuzu dusunerek qlttan bir derwiniz kaldigi icin para vs odeme gibi birsey sozkonusumu? Yada sinif yada donem tekrarinda burs silinmesi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl uzatmadığınız sürece sıkıntı yok hocam. Nereyi düşünüyorsunuz
  • Ben degil kardesim b. muhendisligi istiyor. Beykent yeditepe falan

• hocam tam burslu giderse burs kesilmesi konusunda içiniz rahat olsun. ayrıca bilgisayar mühendisliği çok sağlam bir bölümdür. kardeşinize başarılar
  • Tesekkur ederim size de

• up

• up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.