Bildirim
Yazılım Yükleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende merak ediyorum 8000 xcam-plus kullanıyorum .. yanlış bir yükleme yapmak istemiyorum -
valla arkadaslar bende sizin gibi bilmiyodum ki cihazım pilot7000i yani yazılım destegi yok denecek kadar az.aldım bi rs232 kablo taktım ciahza ve bilgisayar cıkısına uy sitelerinin birinden de yazılımı buldum. herşeyi ok ledim sonra da basardım.okadar da zorbişey degii.eger bilgisayarınız varsa hiç boşuna uyduculara para yazılım için paranızı harcamayın.ama sizin cihazlar hakkında bi fikrim yok -
www.nebutv.com
bu siteden gerekli programları alıp yazılım yükleye bilirsin -
PLUS ve X PLUS SERISI CIHAZLARA YAZILIM ATMA işlemi aşagida yazılıdır bılgılerınıze
1 - NEXT cıhazlarına aıt olan PCLink 02.0i User Loaderını acın.
1 - DIKKAT !!!
X PLUS ve XCIS PLUSLAR icin 2. ve 3. DIKKAT yazılanlar gecerli değildir bilginize.
2 - DIKKAT !!!
Cıhazınızın CIHAZ BILGISIN'de FMB 615 A'dan duşuk versiyon varsa IS_Link11C_User_softcam Loaderı kullanınız
eger cıhazınızın CIHAZ BILGISIN'de FMB 615 A'dan yuksek versiyon varsa PCLink 02.0i User loaderini kulanınız.
3 - DIKKAT !!!
Cıhazınızın CIHAZ BILGISIN'de INF 217 A'dan duşuk versiyon varsa IS_Link11C_User_softcam loaderını kulanınız
eger cıhazınızın CIHAZ BILGISIN'de INF 217 A'dan yuksek versiyon varsa PCLink 02.0i User loaderini kulanınız.
2 - NEXT Cıhazınızı STB konumuna getırın.
3 - NEXT Cıhazınıza yazılım kablosunu takın bı ucunuda bılgısayara.
4 - NEXT Cıhazına aıt olan PCLink 02.0i User Loaderı ıle konnek kurun ve loaderderin alt kismında cıhazınızın bılgılerını görun.
5 - Şimdi NEXT Cihazinizi FİŞİ'ni cikartin ve cıhazın uzerınde bulunan kanal yukarı ( CH + ) tuşunu basili vazıyette cıhazınızı FİŞİ'ni takı dısıplayda numara belirinceye kadar kanal yukarı tuşunu basili tutmayı bırakmayın gelince bırakın.
6 - Şimdi NEXT Cihazina ait olan PCLink 02.0i User Loaderınde bulunana yanan sarı ampule basın ve cıhazınıza uyan yazılımı cagırın ve yukleme bıtınceye kadar bekleyın.
DİKKAT !!!
ARKADAŞLAR TEKRARLİYORUM SAKIN YAZNLIŞ YAZILIMI
CAGİRMAYIN AKSI TAKTIRDE CIHAZINIZIN FLASH'na ZARAR
VERIRSINIZ BENDEN SÖYLEMESI
7 - Yazılım bıttıkten sonra cıhazınızın DISIPLAYINDA END yazısı cıkınca yazılım yuklemesı bıtmiş demektir cıhazınızı FİŞİNİ cekiniz arkasından loaderı kapatın.
8 - Cıhazınızı TV' ye takıp cıhazınıza reset cekınız ardından ayarlarını yapın ve keyfını cıkartınız.
-
yazılımı buldum da o sitede program yok bunu nasıl bulacağız next için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X