Şimdi Ara

Yazılıma Hangi dil ile başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yanlış anlama ama eğer direk böyle bir konu ve soruyla geleceksen hiç başlamamayı da düşünebilirsin.

Neden mi? Yazılımcılıkta en temel kural ve kavram "araştırma" dır. Ama sen belliki hiç internette araştırmadan direk burda sormuşsun. İnternette 1 milyon kere sorulmuş soruyu birdaha birdaha soruyorsunuz ya işte bunu anlamıyorum. Hatta bir kere yazılım ve programcılık kavramlarını arştırsan zaten hangi dille başlaman senin için daha hayırlı ve iyi olacak onu anlayacaksın.

Bu yorumumu seni rencide etme amaçlı yazdığımı düşünme ( düşünürsende yapacak birşey yok ) çünkü amacım bir silkelenmenizi sağlamak ve mantıklı şekilde hareket etmenizi sağlamak.

Ben sana bir kıyak olarak bir detaylı cevap veriyim. Aşağıdaki linke bir göz gezdir.
    https://forum.donanimhaber.com/yazilim-dili-ogrenmek-istiyorum-nerden-nasil-baslamaliyim-diye-soranlar-icini-yazayim-dedim--137111370#137111370

İyi forumlar

• Assembly
  • @Yucobay bey,

Hangi platformdan başlamak istiyorsun onu seç

# Masaüstü
    # Web
    # Gömülü

Burada ayrıştırma yaptık şimdi konu seçeceğin alana göre problem dahada az olacak ve diller azalacak
    sonra hangi dil sana uygunsa yani sen hangi dilde iş çıkarabiliryorsan onu seç.Sürekli hangi dili seçmek itiyorsun diye kendine soruyorsan senin amacın yoktur.

Programlama öğrenme konusunda başarılar.
  • excel arkasındaki VBA dili ile başla.önce makro yazmayı öğren.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.