Şimdi Ara

Yazılımcı arkadaslarç Fikri olanlar fikirlerini paylasırsa cok sevinirim. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar şimdi ben php dilini biliyor ve kullanıyorum onda bir sorunum yok. Ama simdi kurs almak istiyorum ve c# nesne tabanlı programla ile asp.net arasında kaldım.

Eger karar verirsem nesne tabanlı olacagına.Alacagım kursta c++,java(nesne tabanlı) ve c#.net(nesne tabanlı) egitim göreceğim.Yoksa sadece asp.net eğitimi alacam.Sizlerden ricam c# ve asp.net arasında cok fark var mı varsa nelerdir ve kisisel olarak sizler hangi kursu tercih ederdiniz?

Cevaplarınız ve yönergeleriniz secmem de etkili olacak.

Simdiden cok tesekkürler.

Saygılarımla.

• ASP.net'in arka tarafını C# la kodluyorsun zaten ikisini farklı biryerde tutmamak lazım.

ASP.net projesi oluşturduğun zaman her dosyanın iki dosyası oluşur. Örneğin phpde sadece index.php varsa asp.net de default.aspx ve default.aspx.cs vardır. aspx tarafında bildiğin html kodu yazarsın tabi özel attributeler var asp.net için, aspx.cs tarafında ise c# kodu yazarsın...
  • web işi ile ilgileneceksen c# programlama deilde web yazılım kursu görmek daha iyi tabi genel bilgi edinmeden gitmek boşa para demek birde bilişim egitimden uzak dur
  • Eger Web programlama yapacaksaniz bence Web teknolojileri, asp ve csharp bilgisine ihtiyacin var. Bunu tek bir kurs sagliyor mu, bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

ASP.net'in arka tarafını C# la kodluyorsun zaten ikisini farklı biryerde tutmamak lazım.

ASP.net projesi oluşturduğun zaman her dosyanın iki dosyası oluşur. Örneğin phpde sadece index.php varsa asp.net de default.aspx ve default.aspx.cs vardır. aspx tarafında bildiğin html kodu yazarsın tabi özel attributeler var asp.net için, aspx.cs tarafında ise c# kodu yazarsın...

Şimdi nesne tabanlı kullandığımız kodları web amaçlı da kullanabiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

web işi ile ilgileneceksen c# programlama deilde web yazılım kursu görmek daha iyi tabi genel bilgi edinmeden gitmek boşa para demek birde bilişim egitimden uzak dur

Php ile web işleri yapiyorum. Ama webten kopmadan masaüstü programcılıkta öğrenmek istiyorum. Ama nesne tabanlı c# ve Java öğrensem web te de yararlı olur mu? Kod mantığı da aynı mı onu bilmiyorum. Ç bana yabancı biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Eger Web programlama yapacaksaniz bence Web teknolojileri, asp ve csharp bilgisine ihtiyacin var. Bunu tek bir kurs sagliyor mu, bilmiyorum.

Kurslardan 1 paket halinde c++, c#.net ve Java(nesne tabanli) eğitim verecekler.

Diğer ise yani asp.net sadece web Programcılığı.

Burda kararsız kaldım. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan033

quote:

Orijinalden alıntı: Fdumanli

ASP.net'in arka tarafını C# la kodluyorsun zaten ikisini farklı biryerde tutmamak lazım.

Şimdi nesne tabanlı kullandığımız kodları web amaçlı da kullanabiliyor muyuz ?

Tabiki de, işin web tarafında da sınıflar, objeler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan033

quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Eger Web programlama yapacaksaniz bence Web teknolojileri, asp ve csharp bilgisine ihtiyacin var. Bunu tek bir kurs sagliyor mu, bilmiyorum.

Kurslardan 1 paket halinde c++, c#.net ve Java(nesne tabanli) eğitim verecekler.

Diğer ise yani asp.net sadece web Programcılığı.

Burda kararsız kaldım. :(

asp net al zaten asp net için gerekli c# bilgisi veriliyor projelerle kendini geliştirirsin sonra gerekli olursa c# programlama alırsın enayi gibi keklenme biz o yollardan geçtik

• Web yazılım kursu almak isteyen arkadaşlar Kadıköyde ki Weeb Akademiye gidebilirler verdikleri eğitim çok kaliteli tavsiye edebilirim.

http://kadikoy.weebakademi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetyilmaz23 -- 1 Ekim 2014; 13:54:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.