Şimdi Ara

YAZILIMCI MAAŞI VS DOKTOR MAAŞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama bu söylediğim sayılar tamamen doğru belki ortalamanın bir tık altı bile olabilir gidip göz, plastik uzmanı 130 140 almaz zaten. Hatta ankara tıp göz hocasının (kendi kliniği var) 2 tane porsche taycanı olduğu ve kombinin rengine göre o arabalardan kombinine uyanla geldiği doğrudur
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt

2 tane ankara tıp cerrahı bizim sitede oturuyor. birince 90 model bmw diğerinde ford focus var. ikisi de prof, biri bölüm başkanı.

kanka bunlar iyi kazanıyor, zaten hepsinin kendi kliniği var da hayatları yok.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin cerrahların kendi kliniği varsa akıyordur arabayı kendi isteğiyle değiştirmemişlerdir. Ama cerrahların hayatları zor valla hepsi alkolik

Almanyada kim nasil 5k nete basliyomus bu gpt fazla halusinasyon yapmaya basladi

aynen la bunlardan biri ağır alkolik, sağlam içiyor adam.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Maxı 3.7k

hocam saçmalıyo işte 

halüsinasyon mevzusu sıkıntı, geçen eng 101 için citation yapacaktım, verdim prompu dosyaları yükledim, saçma sapan şeyler uydurmuş alıntı diye. kontrol etmesem patlayacaktım.

Lmu/tum bsc cikisi o bile zor, msc sonrasi belki

3.500 net alan ctis mezunu (4 sene tecrübeli) ile konuşmuştum en fazla alan oydu. o sebeple almanyayı kafadan elemiştim. değmez cidden.

Benim citationla isim kalmadi valla ama o1 mini ve prodan gayet memnunum su an.

Düz 4 ve 4o baya geriye gitti ciktigindan beri, 2023 4u su ankini rahat tokatlar. Ama 4o update geldi belki geri duzelmistir

Doktorlar orda ne kadar alıyor biliyor musun

Almanyada para olsa herkes zurich veya luxembourga kacmaya calismazdi zaten. Adamlarin ata sporlarinda (motorlar, arabalar vs) baya senior olmadıkça pek manası yok

hocam siz ne için kullanıyorsunuz chatgpt'yi, phd seviyesinde işe yarıyor mu ki meret?

Trde aldığın ss maaşı ile daha iyi yaşarsın burda

biliyorum. aselsan eve yakın. kira derdi de olmaz. cebe kalır tüm para.

gerçi ben master doktora yapcam, en son seçenek tskgv şirketleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cibiggi

Doktorlar orda ne kadar alıyor biliyor musun

Net bilgim yok ama baslangic maasi yine dusuk (net 3500-4000 civari?) sonra yas ve uzmanlik aldikca sacma yukselisler olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.D

hocam siz ne için kullanıyorsunuz chatgpt'yi, phd seviyesinde işe yarıyor mu ki meret?

Soruyu cozdukten sorna kontrol etmeye veya 0 fikrin varsa ilham vermeye kesinlikle yariyor, bazen cozuyo da matematikleri.

Econda hicbir sey structured olmadigi icin onden kitabi vermem gerekiyor ama sonra mantikli davranabiliyor. O1 pro baya iyi kuruyo sistemleri

Kodlama kisminda da basit dynamic programmingde mini, kompleks ekonometrik analiz seyleri icin pro iyi os cikariyo

Kisaca yariyo evet topluca kullaniyoruz. Hatta ismini vermek istemedigim bazi okullar (nycdeki ivy college) sinava gpt ile sokuyor ki biz sinirden kendimiziYAZILIMCI MAAŞI VS DOKTOR MAAŞI 

Edit: benden cok düşünüyo masallah

YAZILIMCI MAAŞI VS DOKTOR MAAŞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 16 Aralık 2024; 1:52:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.