|
YAZILIMCI MAAŞI VS DOKTOR MAAŞI (2. sayfa)
-
-
2 tane ankara tıp cerrahı bizim sitede oturuyor. birince 90 model bmw diğerinde ford focus var. ikisi de prof, biri bölüm başkanı.
-
kanka bunlar iyi kazanıyor, zaten hepsinin kendi kliniği var da hayatları yok.
-
Bu dediğin cerrahların kendi kliniği varsa akıyordur arabayı kendi isteğiyle değiştirmemişlerdir. Ama cerrahların hayatları zor valla hepsi alkolik -
Almanyada kim nasil 5k nete basliyomus bu gpt fazla halusinasyon yapmaya basladi
-
aynen la bunlardan biri ağır alkolik, sağlam içiyor adam.
-
Maxı 3.7k -
hocam saçmalıyo işte
halüsinasyon mevzusu sıkıntı, geçen eng 101 için citation yapacaktım, verdim prompu dosyaları yükledim, saçma sapan şeyler uydurmuş alıntı diye. kontrol etmesem patlayacaktım.
-
Lmu/tum bsc cikisi o bile zor, msc sonrasi belki
-
3.500 net alan ctis mezunu (4 sene tecrübeli) ile konuşmuştum en fazla alan oydu. o sebeple almanyayı kafadan elemiştim. değmez cidden.
-
Benim citationla isim kalmadi valla ama o1 mini ve prodan gayet memnunum su an.
Düz 4 ve 4o baya geriye gitti ciktigindan beri, 2023 4u su ankini rahat tokatlar. Ama 4o update geldi belki geri duzelmistir
-
Doktorlar orda ne kadar alıyor biliyor musun -
Almanyada para olsa herkes zurich veya luxembourga kacmaya calismazdi zaten. Adamlarin ata sporlarinda (motorlar, arabalar vs) baya senior olmadıkça pek manası yok
-
hocam siz ne için kullanıyorsunuz chatgpt'yi, phd seviyesinde işe yarıyor mu ki meret?
-
Trde aldığın ss maaşı ile daha iyi yaşarsın burda -
biliyorum. aselsan eve yakın. kira derdi de olmaz. cebe kalır tüm para.
gerçi ben master doktora yapcam, en son seçenek tskgv şirketleri.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cibiggi
Doktorlar orda ne kadar alıyor biliyor musunNet bilgim yok ama baslangic maasi yine dusuk (net 3500-4000 civari?) sonra yas ve uzmanlik aldikca sacma yukselisler olmali
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.Dhocam siz ne için kullanıyorsunuz chatgpt'yi, phd seviyesinde işe yarıyor mu ki meret?
Soruyu cozdukten sorna kontrol etmeye veya 0 fikrin varsa ilham vermeye kesinlikle yariyor, bazen cozuyo da matematikleri.
Econda hicbir sey structured olmadigi icin onden kitabi vermem gerekiyor ama sonra mantikli davranabiliyor. O1 pro baya iyi kuruyo sistemleri
Kodlama kisminda da basit dynamic programmingde mini, kompleks ekonometrik analiz seyleri icin pro iyi os cikariyo
Kisaca yariyo evet topluca kullaniyoruz. Hatta ismini vermek istemedigim bazi okullar (nycdeki ivy college) sinava gpt ile sokuyor ki biz sinirden kendimizi
Edit: benden cok düşünüyo masallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 16 Aralık 2024; 1:52:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X