Şimdi Ara

Yazılımımı deneyecek gönüllüler arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o iki kullanıcıyı oluşturan siz miydiniz ? Keşke sohbet odasına girseydiniz gecikmeyi test ederdik :D Ben teşekkür ederim iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usaglam

Hocam o iki kullanıcıyı oluşturan siz miydiniz ? Keşke sohbet odasına girseydiniz gecikmeyi test ederdik :D Ben teşekkür ederim iyi akşamlar.
    deneme bendim birazdan bağlanırım sana özel mesajda yazdığım mevzuyu yapıp sna özel mesajdan yollarım birazdan.
  • herhalde ayarları kullanıcıları ftpde saklıyorsunuz ftpdeki serversettings.ini dosyası şifreli olarak kaydedilmiş indirdiğimde şifrelenmişti
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam beklemedeyim.
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    evet dosyalar encrypted saklanıyor.Tamam vb.net kullanıyorum ama o kadarda acemi değilim :D
  • quote:

tamamdır hocam beklemedeyim.
    pm den yolladım dediğim gibi amacım kodlarını kırmak değil sadece sana fikir vermek içindi ama en azından sana %100 bir fayda sağlamıştır. Orda gördüğün gibi kodların direk beliriyor o yüzden webservis web api olaylarını değerlendirmeni bekliyorum ve güzel şeyler yapacağına eminim çünkü zaten yapmışın sadece bir üst seviyede olacaksın oda güzel bişey.

iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY

pm den yolladım dediğim gibi amacım kodlarını kırmak değil sadece sana fikir vermek içindi ama en azından sana %100 bir fayda sağlamıştır. Orda gördüğün gibi kodların direk beliriyor o yüzden webservis web api olaylarını değerlendirmeni bekliyorum ve güzel şeyler yapacağına eminim çünkü zaten yapmışın sadece bir üst seviyede olacaksın oda güzel bişey.

iyi forumlar

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba pm bakar mısınız?
  • quote:

Hocam merhaba pm bakar mısınız?

Alıntıları Göster
    tabi bakıyorum
  • sunucuya gidip gelen veriler şifreleniyor mu yoksa sade metin / plain text olarak mı gidiyor?
  • Muhtemelen uygulamada rijndael ile sifreleniyor şifreli metin hali gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dostum paketler bilgisayardan şifreli çıkıyor ve bilgisayara şifreli geliyor.Sence güvenlik açısından yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar indirip deneyebilecek varsa çok makbule geçer henüz programı tam anlamıyla test edemedik.Bu arada programı kırabilen varsa burada belirtirse sevinirim.
  • usaglam kullanıcısına yanıt
    Okey fakat hangi şifreleme kullanıyor, yukarda arkadaşın dediği gibi rijndael mi, yoksa örnegin Signal.im 'in kullandığı Double Ratchet algoritması ve 3'lü Diffie–Hellman (3-DH) handshake gibi gelişmiş şifreleme mi yoksa Tiny Encryption Algorithm gibi eğitim amaçlı bir şifreleme mi kullanıyor? Kaynak kodlar açık olmasa bile ufak bir okubeni.txt dosyasında belirtilebilecek türde şeyler bunlar :)
  • Amacınız ticari bir ürüne dönüştürmek değilse, kodunuzu github gibi bir platformda yayınlarsanız geliştirmeye katkı sağlayacak bir çok geliştirici bulabilirsiniz.
    Bu şekilde deneme yanılma ile üç beş hatayı bulabilirsiniz ancak.
  • Selamlar, Kendi geliştirdiğim basit replace tabanlı bir şifrelemenin üstüne rijndael kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrAy

Amacınız ticari bir ürüne dönüştürmek değilse, kodunuzu github gibi bir platformda yayınlarsanız geliştirmeye katkı sağlayacak bir çok geliştirici bulabilirsiniz.
    Bu şekilde deneme yanılma ile üç beş hatayı bulabilirsiniz ancak.
    Merhaba,proje tamamen deneysel.Kodların bir kısmını paylaşabilirim ancak bütün bir projeyi paylaşamam.Çünkü üstteki mesajlarda da belirttiğim gibi kodun içerisinde kritik sunucu bilgileri var.Tabi küçük ama benim baya bir kafa yorduğum şeyleri paylaşabilirim.Mesela kullanıcıya hissettirmeden arkaplanda sunucu bilgilerini güncelleme, kullanıcının bilgisayarını ayırt edecek kimlik bilgisinin bulunması gibi şeyler için github'da hesap açmayı düşünüyorum.Tavsiyeniz için teşekkürler.

• .gitignore ile hassas dosyalarınızı bu dosyaya ekleyerek github'a yüklenmesinin önüne geçebilirsiniz.
    Sunucu tarafında hangi dil/framework kullandığınızı bilemiyorum ama environment kullanımına bakarsanız faydalı olur.
  • GrAy kullanıcısına yanıt
    Öneriler için teşekkürler.
  • usaglam kullanıcısına yanıt
    Sunucu veya özel bilgiler bir konfigürasyon dosyasına alınabilir ki zaten öyle yapılması gerekli ; özel bilgiler uygulama içine gömülmemeli.
  • Sunucu bilgileri değil hocam rijndael anahtarı program içerisinde tutuluyor.Önceki postlarda yanlış söylemişim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.