Bildirim
Yazılımla yakıt tasarrufu yapan varmı ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Arkadaşın dediği gibi o zaman bütün eski model araçlar trafikten kalksın onlar sonuçta daha çok kirletiyo havayı bizimkilere göre yada daha çok vergi alınsın . -
Bana değil devlete söyleyin bunu sanki ben eski kamyonları sürüyorum
Başkası yanlış yapıyorsa sizin de yanlış yapma hakkına sahip olduğunuzu mu ima ediyorsunuz, neyse dizel araç sahipleri istediğinizi yapın beni ilgilendiren bi durum değil, ben olan biteni yazdım. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. Ne yapayım yani devlet babalık mı yapayım size? Bütün kamyonları ben mi toplayayım ? ülkede emisyon yasalarının önemi nedir ki? 3.dünya ülkesiyiz. Bak bakalım o kamyon avrupada yaşayabiliyor mu?
NOx gazlarının nasıl hastalıklara sebep olduğunu bi araştırın bakalım. Hamile eşiniz kendi sürdüğünüz aracın egzozuyla bile zehirleniyor, doğmamış çocuğunuzun bu gazlarla hasta olduğunu bi öğrenin bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 6 Ocak 2017; 16:21:24 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fathmetinol
quote:
Orijinalden alıntı: Squares
quote:
Polo gti 210 hp 310nm
Rsa stg1 yazilim
Rsa İntercooler
Forge Dp
Custom Dw
İridyum buji
Ankara Sehir ici yapmis oldugum km hic
Sifirlamadigim degerler
Sakin(dikkatli) kullanim 6,8
Normal kullanim 7,6 - 7,9 arasi degisiyor
Agresif kullanim 8,9 - 9,5 arasi
Kisaca yazilip yaptirip ekonomi yapacam dersen
Test ettim ciddi anlamda fark edebiliyor.
Siz daha iyi bilirsiniz o zaman örn full ekonomi kasıcaz eco ya alıp yazılımlı ve yazılımsız olarak kaç lt farkeder sizce ? öncesi ve sonrası olarak
Bunu ayni arac ayni yazilim firmasi ile denenmen soylenemez ayrica kullanici bile butun olayi degistirir.
Kendi fikrim ben ekonomi amacli yaptirmadim
Sadece deneme amacli 6,8 kadar dusurdum
Normal kullanimda 7-8 arasi yaksa 1lt farkeder
Ekonomi ve 1lt 1,5lt tasarruf icin yazilim yaptirmaya değmez
Arabadan keyif almak icin yaptir ki harcadigin para yerine gitsin.
1 litre çok iyi bi değer bence bilsem 1 lt düşcek yarın gider yaptırrım:D araba dediğin gazladımı yakıcaz eco ya alıncada koklaması lazım ama gel gör eco da 9 lt yakan bi araç ist şehir içi gazlasak kimbilir ne yakçak
-
Araciniz nedir ? -
quote:
Araciniz nedir ?
bmw 218i -
ben.
124bg cruze aracımda yazılım var ciddi oranda tasarruf sağlıyor fakat bastıkça gidesin geldiği için biraz zor oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Squares
quote:
Araciniz nedir ?
bmw 218i
Facebook 2cr performance sayfasinda f30 3.16i yazilim videosu var izle gereken cevabi bulacaksin.
Yazilim yaptirirsan eger ki rsa firmasiyla mutlaka gorus. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Protein tozu kullanan bir, aracına yazılım yaptıran iki.Bunlara küfür et ama yaptıklarına zararlı deme
Sen ve senin gibi dusunen 8 kisinin protein tozu hakkinda bilgisi olmadigi cok belli.
Protein tozu düşmanı değilim.Şaka amaçlı yazdım.O işleri bende bilirim -
Hocam ben yaptırdım.Sakin kullanımda 1-1.5 litre pompa verisi daha az yakıyor aracım. -
quote:
Orijinalden alıntı: gOkO
Hocam ben yaptırdım.Sakin kullanımda 1-1.5 litre pompa verisi daha az yakıyor aracım.
Totalde depo bazında bakıldığında bi iyileşme varmı yani yoksa verilerle oynuyolar diyolar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X