Şimdi Ara

Yazın ayt adına ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta Matematikde logaritma ve trigonometrinin kalan kısmını bitirmeyi düsunuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Al acilin kitabını kazıya kazıya bitir, soru çözümleri mevcut zaten. O kitabı hallet , yanına geometride çalış +35 net görürsün garantisini veriyorum

• Fiziği esşden halledirsin (tüm ayt)
    Fonksiyon-problem -pkob-limit(kolay konu mustafa yağcıdan halledilir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    ESŞ'nin ücretli videoları mı? Ücretsizler yeterli olur mu? Ücretli dersler almaya hiç niyetim yok açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran1902

Al acilin kitabını kazıya kazıya bitir, soru çözümleri mevcut zaten. O kitabı hallet , yanına geometride çalış +35 net görürsün garantisini veriyorum
    Tyt mi ayt mi

• Her ikiside olur. Tyt de ayt de. Matematiğin kralı acil yayını dostum 345 de çok iyidir ama acılı cozersen 345 çerez gelir

• quote:

Her ikiside olur. Tyt de ayt de. Matematiğin kralı acil yayını dostum 345 de çok iyidir ama acılı cozersen 345 çerez gelir
    Şimdi hocam ben ilk karekök 345 sarmal endemik acil yapıcaktım ama acil için çok feç olur heralde yazın acilleri temizleyip bu 4 leri çerez mi yapıyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok geç olur diye bir şey yok için rahat olsun önünde dağ kadar zaman var , bu zamanı aşırı kasarak değil planlı şekilde giderek verimli hale getirebilirsin. Eğer matematik yorum gücün ve temelin zayıf ise 345 başlangıcı yapabilirsin, ama temelin sağlam ise acille başlamanı tavsiye ederim acili hallettigin zaman çoğu işi bitirirsin denemeleri velhasıl hakkıyla bitirip sınavda fule yakın yapmam mümkün. Yine dediğim gibi acil için sağlam temel lazım temeline güvenmiyorsan 345 al bitir kısa zamanda sonrasında kendini yeterli görmüyorsan yine endemik olur sonrasında acil cözersin . Ama acil ilkde bitirirsen diğerleri çerez+ çerez gelir.

• Bence geometri ve fizik kasıp yanına tyt mattan bir kitap bitirmek çok iş görür

• quote:

Çok geç olur diye bir şey yok için rahat olsun önünde dağ kadar zaman var , bu zamanı aşırı kasarak değil planlı şekilde giderek verimli hale getirebilirsin. Eğer matematik yorum gücün ve temelin zayıf ise 345 başlangıcı yapabilirsin, ama temelin sağlam ise acille başlamanı tavsiye ederim acili hallettigin zaman çoğu işi bitirirsin denemeleri velhasıl hakkıyla bitirip sınavda fule yakın yapmam mümkün. Yine dediğim gibi acil için sağlam temel lazım temeline güvenmiyorsan 345 al bitir kısa zamanda sonrasında kendini yeterli görmüyorsan yine endemik olur sonrasında acil cözersin . Ama acil ilkde bitirirsen diğerleri çerez+ çerez gelir.
    Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için seneye msü sınavında derece istiyorum matematiğim iyidir elimde tyt karekök var onu bitirdikten sonra acile geçiyim acili bitiriyim diğerlerini sonra çöziyim zaten geo için de acil kullanıyorum

• Ayt “Adına” falan dediğin için grikoç veya tonguç izliyorsun sanırım onları bırak yeter

• Kvgrsn K kullanıcısına yanıt
    Güneşi selamlamak suç mu kardeş? (!)

• Ücretsiz yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.