Şimdi Ara

yazin calisma hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen gunlerde yazin ise giren arkadaslarin actigin birkac konu vardi ve cok dusuk ucretlerdi. Benden size bir oneri yakininizda burger king veyaz benzeri biryer varsa oraya girin. Yada istanbul mecidiyekoy yakinlarindaysaniz bana mesajla ulasin. Ben size yardimci olurum. Aylik rahat 1100 uzerinde para alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanirim hic is arayan yok ???

• Hocam nedir is ciddi ciddi soruyorum

• Burger King'e girmenizi hiç tavsiye etmiyorum.
  • Burger king ekip uyesi olarak calisiyorsunuz. Bk da omur boyu calismayacaksiniz tabi ki yazin is imkani olarak soyluyorum mesailerle birlikte aylik 1100 tl nin uzerinde maas aliyorsunuz ki bu genc arkadaslarimiz icin cok iyi bir miktar diye dusunuyorum.

• burger kingde nasıl aylık 1100 lira alıyosun?
    saati 3 lira gibi birşey vermiyolarmıydı
    gunde 18 saat mı calısacak mıllet
  • 10 yaşındayım banada bi iş ayarlayabillrmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterr206

Arkadaslar gecen gunlerde yazin ise giren arkadaslarin actigin birkac konu vardi ve cok dusuk ucretlerdi. Benden size bir oneri yakininizda burger king veyaz benzeri biryer varsa oraya girin. Yada istanbul mecidiyekoy yakinlarindaysaniz bana mesajla ulasin. Ben size yardimci olurum. Aylik rahat 1100 uzerinde para alirsiniz.

Yakınlarda mc donalds var ama benim başvuracağım mc donalds a kendi sayfasından başvurulmuyor. Ne yapayım gidip orda kimle konuşmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.