Bildirim
Yazın Kırsal Bölgede Kullanılacak (20000 tl max) Araba Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
toros.Ciddiyim bak bizim köyde en dayanıklı araç toros.Piyasası da acaip.Biz clio symbol kullandık dacia kullandık.Cık toros hepsinden dayanıklı.Pick-up da alabilirsin fakat o paraya alacağın pick-up çok iyi birşey olmaz eski olur. -
Ne için alacaksınız?
O paraya altı yüksek keçi gibi Lada Niva bulabilirsiniz 2 ay süreyle konfora dayanırsanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akcanon
Ne için alacaksınız?
O paraya altı yüksek keçi gibi Lada Niva bulabilirsiniz 2 ay süreyle konfora dayanırsanız.
Konfor da önemli, hatta otomatik bile olsun istiyorum. Yeni şoför olduğum için araba sürmekten keyif verecek de bir araba olmalı. tangur tungur arabaları hiç sevmem -
Paliolarin otomatikleri var onlara bakabilirsin. https://www.sahibinden.com/fiat-palio/otomatik#/ Sienalarda var daha ucuz ama elden cikarmasi biraz zor olur Ben olsam sienayi alirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopark -- 1 Mayıs 2017; 14:25:26 >
Toros derim.Bana mısın demez.Ama konfor meselesini unutun. -
quote:
Orijinalden alıntı: teneke1236737
Toros derim.Bana mısın demez.Ama konfor meselesini unutun.
babama 96 MODEL RENAULT 19 tavsiye etmişler zaten onun gibi bir araba düşünseydim düşünmeye gerek yoktu zaten ama alternatiflere bakıyorum. Piyasa bu kadar kötü olmamalı ya. -
Kesinlikle tartışmasız vitara
quote:
Orijinalden alıntı: lahjavaris
quote:
babama 96 MODEL RENAULT 19 tavsiye etmişler zaten onun gibi bir araba düşünseydim düşünmeye gerek yoktu zaten ama alternatiflere bakıyorum. Piyasa bu kadar kötü olmamalı ya.
Kuş serisi 10-15 bin arası.Siz düşünün. -
quote:
quote:
babama 96 MODEL RENAULT 19 tavsiye etmişler zaten onun gibi bir araba düşünseydim düşünmeye gerek yoktu zaten ama alternatiflere bakıyorum. Piyasa bu kadar kötü olmamalı ya.
Piyasa kötüden kastı anlamadım.Piyasa gayet iyiki fiyatlar artmış. -
demek istediğim 20000 e güzel bi araba bulmanın zor olmasıydı. -
quote:
Orijinalden alıntı: TSY
Kesinlikle tartışmasız vitara
suzuki vitara'ya baktım ama 25000 i elden çıkarmak gerekiyor sanırım. Sizce satması da kolay olur mu? -
vitara yada terios -
Suzuki Samurai
Suzuki Vitara
Toyota Hilux 2.4
Daihatsu Terios
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru fiyatla her araç satılır sadece çok yüksek cc olan araçları sadece hayranları alır. 20 bine safkan 4x4 arazi modlu 1.6 motor aracı toros parasına herkes alır. 25 fazla bile 22 civarları epey düzgün olanları var
Ben sizin yerinizde olsam 20bini 2 ay icin bir arabaya baglayacagima gidip 2 ay arac kiralarim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sedan Clio 1.4 -
araç kiralaması aylığı 3000 lirayı buluyor, alıp tekrar satsak o 3000 lira elimizde kalır. az para değil -
quote:
araç kiralaması aylığı 3000 lirayı buluyor, alıp tekrar satsak o 3000 lira elimizde kalır. az para değil
Bir ara 1500liraya sembol kiralaniyordu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20 bine Arabia alip sigorta yapicaksin muhtemelen masrafta cikar. Symbol kirala gec
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mitsubishi asx yorum
- motor suyu ekleme
- citroen c4 yorumları
- dayco triger seti yorumları
- citroen berlingo en çok tutulan modeli
- dacia jogger yorumları
- araç muayene ücreti 2023
- land cruiser prado 2024 fiyat
- 2024 volkswagen passat
- byd ne zaman ucuzlayacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X