Şimdi Ara

Yazın oynamak için multiplayer FPS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Paran varsa BC2 al yoksa Alteriwnet'den Mw2 oyna
  • team fortress 2 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboy -- 30 Mayıs 2011; 13:47:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboy

team fortress 2 al

• Team Fortress 2'yi biraz açarmısınız arkadaşlar. Almak istiyorum ama pek bi bilgim yok.
  • Battlefield Bad Company 2
  • Oyunda iki taraf var, Red tarafı, ve Blu tarafı. (CS'deki Teröristler vs Anti-teröristler tarzı düşünebilirsin.)
    Toplam 9 sınıf var her iki takımda da, aynı sınıflar. Her sınıfta 3 silah slotu var

Scout - Çok hızlıdır. Havada 2 defa zıplar. İlk silahı, pompalıdır. Yakından etkilidir. İkinci silahı otomatik pistoldür. Uzaktan etkilidir. Üçüncü silahı ise beyzbol sopasıdır.
    Soldier - Scout'a göre daha fazla canı vardır. İlk silahı, roketatardır. İkincil silahı pompalıdır. Üçüncül silahı kürektir.
    Pyro -
    Demoman
    Heavy
    Engineer
    Medic
    Sniper
    Spy

Yazmak zor geldi
    Şu konuda yeterli bilgi var:http://forum.donanimhaber.com/m_19963183/tm.htm

• @qabRiéL

Sağol hocam cevap için
  • Elbette Bad Company 2 almalısın.
  • Bad Company 2 işini görür
  • Çok demode kalıcak burada ama Counter-Strike diyorum ben.En iyisi ne para ödeme var ne kasma var,gir birde mikrofonlu kulaklıkla takım oyunu oynarsın
  • Ben de arıyordum Crysis 2'ye karar verdim. Neden derseniz 2-3 ay sonra Battlefield 3 çıkacak boşu boşuna Bad Company 2 kasmak istemedim. Zaten Battlefield 3 çıkmasını sabırsızlıkta bekliyorum çıksa da oynasak. Ama Crysis 2 çok zevkli grafikleri zaten şahane söylemeye gerek yok. Şu durumda en mantıklısı Crysis 2 bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.