Şimdi Ara

Yazın YGS Matematik için Karekök MPS mi Fem Simetri mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jrzaza J kullanıcısına yanıt
    MPS leri sindire sindire çözersen tamam bak o dediğin soru tarzları kafanda yer eder ama büyük ihtimal o şekilde çözmeyeceksin. İnsan hızlı hızlı çözüp geçiyor 2-3 hafta sonra emin ol pek de birşey kalmıyor kafanda , denemede karşına çıktığında "ya ben buna benzer soruyu mps1 de çözmüştüm ama nasıldı" falan oluyorsun. Bence 1. kitap konular bakımından da gereksiz kalıyor ( Mps1 alan arkadaşın varsa "asal çarpan ve tam bölenlerin sayısı" ve "obeb-okek" in fotokopisini çektirsen yeter bence) . Geçen yaza baktığımda mps1 yerine simetri çözseydim demiyor değilim
  • Guzel konu takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

MPS leri sindire sindire çözersen tamam bak o dediğin soru tarzları kafanda yer eder ama büyük ihtimal o şekilde çözmeyeceksin. İnsan hızlı hızlı çözüp geçiyor 2-3 hafta sonra emin ol pek de birşey kalmıyor kafanda , denemede karşına çıktığında "ya ben buna benzer soruyu mps1 de çözmüştüm ama nasıldı" falan oluyorsun. Bence 1. kitap konular bakımından da gereksiz kalıyor ( Mps1 alan arkadaşın varsa "asal çarpan ve tam bölenlerin sayısı" ve "obeb-okek" in fotokopisini çektirsen yeter bence) . Geçen yaza baktığımda mps1 yerine simetri çözseydim demiyor değilim

usta ne kadar soru çözersek o kadar aklımızda kalır. simetri de 1 örnekle açıklayıp geçilen kısmı mps1 de 1 örnek + 6 pekiştirme soru şeklinde koymuş ve daha kavratıcı olmuş bence ayrıca simetri 1. kitabı çözdüm ondan diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrzaza -- 1 Haziran 2014; 0:22:36 >

• Birisi mps 1 ve 2. Kitabının fotoğrafını atabilir mi acaba? Bu 9. Sınıf kitabı mı yoksa ayrı bir kitap mı onu merak ediyorum. Bende de simetri seti var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    konu eksiğin yoksa direk karekök ygs mat soru bankası da iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: omr17fb

Banada öyle demişlerdi ama o soru bankası ağlatıyor
    Ayrıca konu eksiklerin yoksa mps diyenleri anlamıyorum. Bence tam tersi konu eksiklerin varsa mps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 1 Haziran 2014; 13:33:16 >
  • quote:

konu eksiği var işte ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Ayrıca konu eksiklerin yoksa mps diyenleri anlamıyorum. Bence tam tersi konu eksiklerin varsa mps.

mpslerden çalıştığın konuyu karekök s.b. dan rahat çözüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrzaza

quote:

quote:

İlk bir ik test öyle ama son testlerde mps ile ilgisiz bir sürü orjinal zor soru var.

• yazın ygs matematik çalışma. lys matematik çalış. bak seneye bana sevgilerini yoklayacaksın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jrzaza

quote:

quote:

İlk bir ik test öyle ama son testlerde mps ile ilgisiz bir sürü orjinal zor soru var.

tamam işte o orjinal sorularda mps ile farkı zaten. Yoksa o soru bankasının çıkarmanın mantığı olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: jackyr

yazın ygs matematik çalışma. lys matematik çalış. bak seneye bana sevgilerini yoklayacaksın.

11. sınıfı ve trigonometriyi tekrar edeceğim zaten onlar için mps mi simetri mi iyidir peki ?
  • Kardeşim 11.sınıfım bende aynen bir hafta sonra ygs moduna giriyorum. 2.dönem yazılılarla birlikte simetriyi götürdüm mat1 bitti simetriden . yaz tatilinde çok rahat 15 günde 3 kitap biter eğer temelin sağlam ve hedefin büyükse. 15-20 gün diyelim. bence önce onu çöz . temmuz ağustos ta diğer ygs+mat2 yi halledersin. eylül de okul açıldığında mps iyi gider diye düşünüyorum . veya ağustosta da olabilir eğer diğer dersler yetişirse.
    simetri. seneye dershane ve arkadaşların sağolsun ygs ile geçecek. ilk denemeler kötü gelir diye üzülme lys çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: jackyr

simetri. seneye dershane ve arkadaşların sağolsun ygs ile geçecek. ilk denemeler kötü gelir diye üzülme lys çalış.

Neden simetri

• Bende 11.sinifim ben ygs icin simetri aldim mpsde kullandim ama mps4 u okul icin sanki pek sevmedim gerci cok bakmiyordum genllikle esen cozuyordum ama cok ovuyorlar simetrileri bitirip mpsde alabilirim benim calismada yarindan itibaren basliyor ins agustosun basina kadar ygs bitecek hadi hayirlisi

limit de alabilirsin. ben sorularını beğeniyorum. fem ayrıca. paralel falan demiyorlar. hala en yakın sorulari onlar hazırlıyor. sen konuları öğren gerisini boşver. aynı soru tipinden 10 tane çözme. esen gibi yazılıya hazırlık olmasın soru bankan ya da işte her neyse.

• Konuya bodoslama dalıyorum ama bu MPS ne oluyor ?
  • mps
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.