Şimdi Ara

Yazlık arıyorum yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazlık almaya karar verdik hayırlısıylada alıcaz işşallah.Fakat bilinen yerlerde yazlıklar çok para birde biz bahçeli isteyince çok çok para.
    Bende size danışmaya karar verdim mümkünse çok bilinmeyen ve ucuz yazlık alabileceğimiz yerler önerirmisiniz.
    Maximum bütce : 100bin lira

Edit:Konu yanlış yerde olabilir yerini bulamadım buraya açtım.Yetkililer taşırlarsa yerine sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight0fheaven -- 8 Nisan 2014; 22:10:59 >

• Mesela size Kuzey Ege önereceğim, Assos türevi destinasyonlar. Ancak bütçenizi biraz aşabilir. Bence, nerede yaşamak istiyorsunuz önce buna karar verin.
  • Artık marmara hariç heryer durumundayız.
    Tabiki mümkünse ege ve akdeniz.
    Dediğim gibi sakin köy havası olsun yeterli bütçe çok aşmadığı sürece kredi çekip ödenebilir.
  • hocam birsürü emlak sitesi var..oralara baksan daha sağlıklı.. fiyat,şehir, birsürü kritere göre aratma seçenekleri var..
  • Mersin Silifke-Kapızlı(Atakent)-Susanoğlu çevresine bakabilirsiniz. İsteklerinize tamamen uyuyor. Fiyatlar 80-100bin arası.
    Örneğin Susankent tatil sitesi... Denizi muhteşemdir ben kefilim...http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/mersin%28icel%29-silifke-atakent-sahibinden-yazlik/detay?sParam=nHQUXIC6dTdqGAYoxFAQfw==&new=1
  • Sah. com da hangi yöreden arıyorsanız şehir ismi yazıp LİSTELEMEYİ UCUZDAN PAHALIYA şeklinnde yaptırın..EDİRNE, KEŞAN, ÇANAKKALE SAROS kÖRFEZİ UCUZ..Çünkü suyu soğuk..Bozcaada, Bodrum, Çeşme, ise sosyete yerleri çok çok pahalı...
  • şile de alabilirsin o bütçeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Balikesir gomec,karaagacta bahceli yazliklardan alabilirsiniz.70-100k arasi guzel yazliklar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: social

Balikesir gomec,karaagacta bahceli yazliklardan alabilirsiniz.70-100k arasi guzel yazliklar var

Hocam dediğiniz gibi güzel yazlıklar var tek sıkıntı site olayı.Yazın 3 ay gelmek için 12 ay boyunca her ay 50-75 lira vermeği bizimkiler hoş karşılamıyor.
  • Maalesef site olmazsada 3 ay bakimla o yazlik dag olur.

• Geyikli civarinda gecen bakmistim ucuza güzel evler var müstakil. Sahibinden.com da. Üst limit 100bin yaz sürüyle var.
    Bu arada social arkadaşa katılıyorum sürekli kalınmayacaksa kesinlikle site içerisi olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 2 Haziran 2014; 7:50:12 >
  • Didim'i araştırın derim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.