Öncelikle, başka bir internet sunucusundan hizmet alıyorum. Daha öncesinde TTNet'den hizmet alıyordum ve bu konuda sıkıntım yoktu. Yazlığımda modemi getirip, oradaki yetkililerle konuşup orayı açtırıyor, bir kaç gün içinde hallediyordum. Fakat yeni geçtiğim sunucu eğer yazlıkta hizmet almak istersem şimdiki paketimin üstüne bir 24 ay daha kullanma sözü vermemi vs. istiyor. Dondurma işlemi olmadığı için, yazlıkta kullanırken bu sunucuya para vermeye razıyım. Fakat bana üç ay için kullanabileceğim bir sunucu lazım, daha önceden TTNet kullandığım için, elimde modemim var ve evimin internete hazır olduğuna eminim. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bir de eklemek isterim, internet aşağı yukarı her gün kullanılacak.
quote:
Orijinalden alıntı: ilhn12
Öncelikle, başka bir internet sunucusundan hizmet alıyorum. Daha öncesinde TTNet'den hizmet alıyordum ve bu konuda sıkıntım yoktu. Yazlığımda modemi getirip, oradaki yetkililerle konuşup orayı açtırıyor, bir kaç gün içinde hallediyordum. Fakat yeni geçtiğim sunucu eğer yazlıkta hizmet almak istersem şimdiki paketimin üstüne bir 24 ay daha kullanma sözü vermemi vs. istiyor. Dondurma işlemi olmadığı için, yazlıkta kullanırken bu sunucuya para vermeye razıyım. Fakat bana üç ay için kullanabileceğim bir sunucu lazım, daha önceden TTNet kullandığım için, elimde modemim var ve evimin internete hazır olduğuna eminim. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bir de eklemek isterim, internet aşağı yukarı her gün kullanılacak.
bence şöyle yap türknete başvur kampanyasız al 3 ay sonra iptal ettir
Turknet'le konustum fakat modemimin kilitli olabileceğini söylüyor.
Ayrıca pek ismini duymadığım için TTNet'den daha kolay yardım alabileceğimi düşünüyorum. Üç ay Olmazsa beş veya altı aya da çıkarabilirim sınırımı, öğrenmek istediğim TTNet'in böyle bir hizmeti var mıdır ?
3g takıl gitsin ya
bence turkcell den 100 mb paket al. sadece forumlara gir.
cepnet al yeterde artar.
ttnet ten taahütsüz 4 gb kotalı 8 mbt üyelik al, 3 ay sonunda iptal edersin, aylık ücreti 29 tl.
quote:
Orijinalden alıntı: .Link ttnet ten taahütsüz 4 gb kotalı 8 mbt üyelik al, 3 ay sonunda iptal edersin, aylık ücreti 29 tl.
Onun için de malesef telefon aboneliği olması lazım. :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme